Coachella Looks

Heyy <4

Het eindfeest op mijn school heeft als thema ‘Coachella’. Dat is natuurlijk een superleuk festival in Amerika, waar iedereen er heel erg leuk uitziet. Ik ging op zoek naar wat inspiratie voor het eindfeest en kwam hele leuke looks tegen op internet en WeHeartIt die ik nu met julie ga delen.

Vanessa Hudgens rockt de Coachella look! Zelf zou ik dit echt absoluut dragen als ik naar Coachella zou gaan. Het is niet over the top en echt perfect voor een festival als Coachella. I love it!

Friendship goals in één foto. Jumpsuits zijn niet fashionable?! Think again. Vooral voor een festival zijn jump- en playsuits heel handig. Door de rode bloemenkrans en de rode bandana geef je het toch nog iets extra’s.

Off-shoulder tops zijn helemaal in nu, dus ook leuk voor op een festival. Vooral het kant maakt het leuk bij deze top vind ik. De bloemenkrans erbij is sowieso echt een must voor Coachella, het maakt een outfit helemaal af.

Weer Vanessa Hudgens, straks nog een keer haha. Haar style vind ik zo ontzettend leuk op Coachella! Het ziet er simpel uit; high waisted short en een gehaakte top, maar met de make-up, ketting, tas en de bloemen in haar haar is het zo’n leuke outfit.

Oké oké, laatste keer Vanessa, oftewel de queen van Coachalla. D’r haar zit zo ontzettend mooi! Alle krullen zijn echt prachtig. De zonnebril, bloemenkrans, ketting en armbanden passen er ook weer mooi bij en alweer is haar look gewoon heel leuk.

Gigi Hadid was ook te zien bij Coachella met een hele leuke look. Opzich is de outfit al leuk, maar zelf vind ik haar make-up het leukst. Op haar hoofd zie je een soort van steentjes, geen idee wat het eigenlijk zijn haha. Wel ziet het er heel erg leuk uit. You slay girl!

https://i0.wp.com/theblondeabroad.com/wp-content/uploads/2014/03/FlowerDuo2.jpg

Dit is mijn idee van een festivaloutfit eigenlijk. Zo leuk om dit te zien :). Kant, bloemenkranzen en leuke laarzen eronder. Trouwens, het haar van de rechter is zo mooi! Van de linker trouwens ook hahah.

De laatste leuke outfit van Coachella. Ik weet niet wat ik hier zo leuk aan vind, maar het past gewoon leuk bij elkaar, ook al is het best simpel. Vooral leuk dat ze de top een beetje in haar broek stopt, want dan valt de riem in haar broek meer op.

Dan hierboven nog wat leuke haarinspiratiedingen ;).

Last but not least; make-up. Vooral metallic tattoos zijn leuk voor een festival; deze trend was vorig jaar leuk, maar kan dit jaar ook nog prima.

Dit waren alle looks voor Coachella of een ander festival. Voor mij is het echt nog een lifegoal om naar Coachella te gaan haha. Door al deze inspiratie heb ik ook nog meer zin in het schoolfeest, ook al denk ik dat ik niet helemaal zo gekleed ga, want waarschijnlijk gaan de meesten toch ‘normaal’ haha.

x Iris

17 gedachtes over “Coachella Looks

    1. Aww wel goede protestactie 😉 Wij hebben al als thema’s gehad: Neon, black and white, coachella en nog wat andere. Neon vond ik zelf het leukste, omdat we toen blacklight hadden en lichtgevende verf op ons gezicht er heel erg leuk uitzag haha x

      Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie