Shoplog Bershka, Pull & Bear

Heyy <4

Vorige week was ik in Rotterdam en daar heb ik natuurlijk weer een aantal dingen gekocht. Vooral bij de Pull & Bear ben ik geslaagd, maar er zitten ook wat items bij van de H&M en de Bershka.IMG_9970IMG_9971

Een apart shirt van de H&M, toch vind ik het een heel leuk shirt. Het is basic grijs, maar de slierten aan de onderkant maken het speciaal. Wel zijn de armgaten best wel groot uitgesneden, wat een nadeel is van dit shirt. Ook is een grote ketting erbij leuk, omdat het anders een beetje saai is.

IMG_9972IMG_9973IMG_9974

Yes! Een jumpsuit voor maar 15 euro bij de H&M! Ik zocht al superlang naar een jumpsuit, nu zag ik er eindelijk eentje hangen. De kleur is legergroen, iets wat ik niet zo snel zou kiezen, maar toch vind ik het een leuke kleur. Opzich is de jumpsuit simpel, maar de stof is heel fijn en de achterkant is ook leuk. Vooral is het leuk te combineren met een subtiel goud kettinkje.

IMG_9975IMG_9976IMG_9977

Bij de Pull & Bear was er heel veel uitverkoop. Met deze twee items ben ik ook superblij! Als eerste deze leuke blouse met allemaal cacti. Zo schattig! Heel erg leuk voor de zomer. Deze blouse was afgeprijsd naar 10 euro.

IMG_9978IMG_9979IMG_9980

Normaal koop ik nooit een blouse en nu opeens twee oeps. Ik heb zo’n soort blouse al best vaak gezien, maar steeds vond ik ‘m net niet mooi genoeg. Deze was ook afgesprijsd naar 10 euro, dus kon ik ‘m eigenlijk niet laten liggen. Wel schijnt de blouse een klein beetje door.

IMG_9981IMG_9982IMG_9983

Dan nog bij de Berhska een korte broek voor 29 euro met leuke patches. Ik had ook nog een andere short gekocht die highwaisted is, maar die zat in de was. Die broek was maar 15 euro.

Hebben jullie nog leuke zomeraankopen?

x Iris

11 gedachtes over “Shoplog Bershka, Pull & Bear

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s