Favoriete Schoenen

Heyy <4

Als eerste sorry dat er gisteren geen blogpost was! Ik dacht eerlijk gezegd dat ik vooruit had gepland tot en met maandag, oeps. Maargoed, vandaag wel weer eentje met mijn favoriete schoenen! Elk jaar is het weer zo’n gedoe, nieuwe schoenen. Ik mag elk jaar 1 paar nieuwe schoenen kiezen, meestal zijn dit allstars. Voor dit jaar heb ik andere gekozen en ik ben nog heel veel leuke tegengekomen. Veel plezier met lezen!

Adidas SuperStars J W – De SuperStars zijn natuurlijk ontzettend populair, ik zie ze echt overal. Op internet zocht ik ook naar leuke schoenen, deze sprongen er toch wel echt uit. Het enige stomme is dat het een limited edition was, nu waren ze dus niet meer verkrijgbaar. Op een andere site heb ik ze nog wel besteld, wel een minder betrouwbare site. Fingers crossed!

Nike Air Max 1 – Deze staan dus echt al superlang op mijn wishlist. De kleuren zijn al perfect, zo mooi mintgroen! Het past echt helemaal bij mij. Het model van de schoen vind ik ook heel erg leuk, niet zo langwerpig. Door deze schoenen lijk je ook een beetje langer, dat kan ik opzich ook wel gebruiken, want ik ben niet zo groot hahah. Deze zijn helaas ook niet meer in betrouwbare webshops verkrijgbaar.

Dames sneakers - Converse CHUCK TAYLOR ALL STAR Sneakers laag daybreak pink/motel pool/egret

Chuck Taylor Converse – Ik kijk ook altijd even bij de all stars, deze vond ik toch wel heel erg leuk. Het is een soort ombre-achtig effect met allemaal pastelkleuren. Echt superleuk!

Nike Air Max 1 Print Women's Shoe

Nike Air Max 1 – Nog meer Nike, maar hoe perfect is deze schoen. De print is ook zo ontzettend leuk! Deze is nu wel in de verkoop, alleen is deze in mijn maat uitverkocht :(. Ik weet ook niet of ik deze wel zou willen, omdat het me best moeilijk lijkt om te combineren.

Welke schoenen vinden jullie het leukste?

x Iris

10 gedachtes over “Favoriete Schoenen

Plaats een reactie