Shawn Mendes

Heyy <4

Afgelopen zondag was natuurlijk het concert van Shawn Mendes in Paradiso. Ik ben hier niet heengeweest, maar het leek me wel heel erg leuk om een blogpost over hem te schrijven. Allemaal weetjes, mijn favoriete liedjes van hem en nog veel meer in deze post. Veel plezier met lezen!Shawn Peter Raul Mendes is een singer-songwriter uit Canada. Hij is natuurlijk heel erg bekend van het nummer Stitches, maar er zijn nog genoeg andere leuke nummers van hem. Wat dacht je bijvoorbeeld van Something Big? Shawn is op 8 augustus geboren in 1998. In 2013 is hij echt begonnen met zingen voor groter publiek, wat hem heel erg bekend heeft gemaakt.

Zondag was het concert,dat supersnel was uitverkocht. Ik heb ook geen kaartjes kunnen scoren, maar twee vriendinnen van de basisschool wel. Stiekem was ik toch best jaloers toen ik al die snapchats zag ;). Toen de kaartverkoop gebon zat ik al helemaal klaar, toch heel veel pech.

Rutger, van Furtjuh, heeft wel kaartjes kunnen krijgen. Hij is samen met Thomas naar het concert geweest en hij had ook nog eens een meet and greet geregeld! Echt superleuk dat hij het ook heeft gevlogd (die trouwens al online staat).

Eigenlijk was mijn plan om zondag een beetje zielig in een hoekje te huilen, maar toen was er iemand die echt een briljant idee had: Periscope! Dat is een livestream via Twitter waardoor ik er toch nog een beetje bij kon zijn. Er waren 300 mensen aan het kijken, degene die het filmde had een lamme arm, haar 3g was op en ze heeft ruim driekwartier gefilmd. Echt zo dankbaar!

Hier nog even mijn favoriete nummers: Something Big, Strings, Air, Never Be Alone, Aftertaste, A Little Too Much, The Weight en natuurlijk Stitches.

Wat is jullie lievelingsnummer van Shawn Mendes?

x Iris

Oja en bart heeft een geitenaccount op insta dus volg m ff op @justgoatz haha doei

4 gedachtes over “Shawn Mendes

  1. OMG ik ben zΓ³ jaloers!! Ik ben een ernome girl fan van hem! #mendesarmy πŸ’œπŸŒΈβ˜ΊοΈ hij is zo goed en ook nog is knap πŸ™ŒπŸΌ ik vind am zijn liedjes gewoon geweldig!!
    Liefs Luna xx πŸ™ŒπŸΌβ˜ΊοΈπŸ‡¨πŸ‡¦πŸ‡¨πŸ‡¦

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s