Polyvore Lookbook

Heyy <4

Sinds kort heb ik de app Polyvore. Hiermee kun je heel erg veel outfits samenstellen. Ook kun je kleding liken en andere outfits. Ik vind het echt superleuk! De afgelopen tijd heb ik daarom ook een paar outfits gemaakt die ik met jullie wil delen. Zelf vind ik ze best goed gelukt, het past heel erg leuk bij elkaar. Veel plezier met lezen!IMG_5837

Pretty pastel – Ik denk dat dit wel één van mijn favoriete collages is. Zelf wil ik nog een gemstone ketting, linksboven. En natuurlijk Frends headphones! Het hoesje vond ik ook wel bij deze collage passen. Oja, die zonnebril heb ik vorig jaar zelf gekocht bij The Sting. De kaars rechtsonder vind ik ook leuk, maar het is een best dure kaars. Dan toch maar een klein geurkaarsje van de Action ;).

IMG_5836

Black and white – In mijn kledingkast hangt niet zoveel zwart en wit, maar sommige dingen vind ik wel superleuk. Zoals bijvoorbeeld de aztec broek. Lekker druk! De rugzak vind ik ook superleuk. En dan die beanie met whatever! Het gestreepte shirt onder heb ik al wel in mijn kast, maar dan met korte mouwen.

IMG_5839

Chique – Supermooie lichtblauwe jurk. Kan je heel erg goed combineren met rode lipstick (vind ik dan). Om het nog wat duurder te maken een onbetaalbare fles parfum Chanel. Een goud kettinkje erbij en tadaaa! 1 klein probleem; je moet multimiljonair zijn om dit te kunnen betalen. Mwoaa misschien een beetje overdreven, maar het is niet zo goedkoop.

IMG_5841

Pastel everywhere – Nog meer pastel! Echt superleuk. Natuurlijk zie je onder de Adidas Superstars, die helemaal populair zijn. Zelf heb ik geen Superstars, maar ik zou ze wel willen. Vooral deze roze kleur vind ik echt superleuk! De oorbellen die in de collage vind ik ook mooi, maar ik heb geen gaatjes haha. Rechts is echt een heel erg leuk shirt, met openingen bij de schouders. Links nog een polaroidcamera en mintgroene Dior nagellak. De lichtgrijze beanie met de regenboog is ook heel erg leuk, net als het horloge, supercute!

IMG_5838

Autumn – Yesss, bordeauxrood! Eigenlijk heb ik geen kleding met bordeauxrood, maar de kleur vind ik echt heel erg mooi. Een zwarte broek met gaten heb ik ook niet, maar het past toch leuk bij de collage. Wel vind ik het meer een collage voor de herfst en ik weet niet waarom. De tas rechtsboven heeft iemand uit mijn klas, ook supermooi.

IMG_5840

Spring is in the air – Dit was mijn allereerste collage, dat kan je waarschijnlijk wel zien haha. Ik had toen net mijn trui met een kraagje, dus daarom was ik helemaal excited over die grijze trui linksboven. Het strikje past er ook leuk bij, net als het hoofdbandje. En natuurlijk een lichte broek. Trouwens, wat vinden jullie van die schoenen helemaal onderaan? Ik vind het echt suuuperleuk! Vooral ook voor de lente.

Wat is jullie favoriete outfit?

x Iris

28 gedachtes over “Polyvore Lookbook

  1. Polyvore! Vet leuk! De zwart witte vind ik het leukst, terwijl ik juist van de kleuren ben😂. Bij de bovenste collage heb je het shirt boven het vest gedaan. Wist je dat je ook het halve vest in de collage kan doen? Dan zie je toch nog het shirt en kan je het vest er overheen plaatsen.
    Ontzettend leuk gedaan!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie