Korte Update

Heyy <4

Hier baal ik echt ontzettend van. Er zijn een paar dingen gebeurd met mijn blog, die echt superstom zijn. In deze post leg ik het even uit, lees alsjeblieft verder als je wilt weten wat het is.

Mijn computer deed ontzettend traag met mijn blog. Na een tijdje kreeg ik ook de melding dat mijn mediabibliotheek redelijk vol was. Daarom heb ik daar alle foto’s verwijderd. Allemaal. Nu kom ik erachter dat dat dus ook alle uitgelichte afbeeldingen zijn, de afbeeldingen die je insteld die je boven je post ziet.

Ook is mijn header weg. Dat ik voor de Grand Canyon staat, dat zie je als je mijn blog opzoekt. Het is nu dus gewoon wit met HappyHipsterBlog. Ik baal er echt ontzettend van. Op dit moment kan ik er niet zoveel aandoen, de headers en uitgelichte afbeeldingen zijn ook al van mijn computer. Ik twijfel of ik alle afbeeldingen weer opnieuw ga maken.

Ik ga proberen om sowieso mijn header te fixen, maar alle andere afbeeldingen weet ik niet of dat lukt. Het spijt me heel erg! De artikelen blijven nog wel online komen, maar zonder uitgelichte afbeelding. Dit ga ik ook weer proberen te regelen, maar het is echt ontzettend druk, dus het spijt me alvast.

Dit was even mijn korte update; ik hoop dat jullie mijn artikelen blijven lezen! Er mist dus alleen de uitgelichte afbeelding, de rest van de afbeeldingen zijn er nog gewoon. Misschien ga ik mijn blog gelijk een make-over geven, ik weet het even niet. Ik baal er gewoon echt heel erg van, vooral omdat ik ook heel weinig tijd heb om het te regelen.

Sorry dat er geen uitgelichte afbeeldingen zijn en dat mijn blog er dus (tijdelijk) zo kaal uitziet, sorry sorry. Ik ga het echt proberen te regelen.

x Iris

30 gedachtes over “Korte Update

 1. Vervelend!
  Ik weet hoe het is, de afbeeldingen van mijn eerste artikels zijn ook verwijderd en mijn mediabibliotheek is ook bijna vol, voor elk nieuw artikel moet ik weer extra foto’s verwijderen 😦
  En om dan €99 te betalen om extra opslag te kopen….
  Ik hoop dat je het nog op kan lossen en anders misschien een goede reden voor een nieuwe start? ( nieuw thema/ afbeelding? πŸ˜€ )
  Succes! xx

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s