Review – Alle Milkarepen

Hey hipsters <4

‘Gefeliciteerd met je verjaardag Iris! Hier heb je wat cadeautjes van de groep’. Als eerste kreeg ik van de squad Just Dance 2016, superleuk! Daarna gaven ze nog een tas van het Kruidvat aan me. ‘Ogen dicht en schud maar leeg!’ Toen ik mijn ogen open deed lagen daar zestien milkarepen. Zestien! Waarvan er ook nog vier XXL waren! Hierbij dus een soort review/proefiets van de repen.

Ze kennen me wel heel goed, er zaten namelijk drie oreorepen bij. Twee XXL en één normale. Die vond ik dus al superlekker :). Er waren ook nog twee anderen. De confettireep is een chocoladereep met melkchocolade en Smarties. Als je deze nog niet hebt geproefd; zeker doen! Het is echt één van mijn favorieten. Als laatste van deze drie de gebroken noot. Lekker, maar een beetje onhandig als je een beugel hebt. Echt alle stukjes noot zaten tussen mijn beugel, het was wel heel lekker.

IMG_5304IMG_5305IMG_5306

Oja, even zodat jullie het weten; het zijn echt álle milkarepen die er lagen. Meer dan dit ga je dus niet vinden in de supermarkt :). Milka met chocolate chip cookies. Moet ik nog meer zeggen? Echt het smaakt superlekker. Als je niet zou weten dat het chocolate chip cookies zijn, zou je het ook niet raden denk ik, maar het is wel heel lekker. De andere twee repen zijn met caramel en met caramelstukjes. Ook weer superlekker. Beetje saaie review zo, maar het is allemaal zo ontzettend lekker!

IMG_5302IMG_5301IMG_5303

Weer drie normale repen: witte chocola, chocola met nootjes en creme chocola. De witte chocola was lekker, maar na een paar stukjes smaakt het zo naar boter vind ik. De rest heb ik dus aan iemand anders gegeven. Dan de splash; die vond ik eerlijk gezegd iets minder. Ik weet niet waarom, het smaakte niet zo lekker bij elkaar. Mijn broertje vond het juist wel weer lekker. Creme met chocola is wel echt een goede combinatie :). Net even anders dan normale chocola.

IMG_5307IMG_5308IMG_5309

Bubbly! Oftewel luchtige chocola. De ene is normaal, de andere is met caramel. De caramel had ik meegenomen toen we Wie Is De Mol met de squad gingen kijken en de reep was supersnel op. Wel was de caramel lekker plakkerig, achja.

IMG_5310IMG_5311IMG_5312

Dit kende ik dus niet: Collage. Ik weet ook niet hoe ik het moet uitleggen, het is wat er op het plaatje staat. Een soort taartje met iets erin? De ene is met framboos en nootjes, de andere is met caramel en nootjes. Deze heb ik meegenomen naar de bioscoop, plotseling was heel de reep al op, oeps! Dat betekent wel dat ‘ie superlekker was :).

IMG_5298IMG_5299IMG_5300

De aller-, allerlaatste alweer. Drie XXL repen, met twee Oreo! Echt waar, Milka Oreo is zo lekker. Galleta biscuit kende ik ook niet. Het was dus een soort van melkchocola, dan een laagje witte chocola, dan een laagje met biscuit, nog een laagje met puur en als laatste weer eentje met melk. Best lekker, het smaakt gewoon als een chocoladekoekje.

IMG_5313IMG_5314IMG_5315

Tja. Dit waren dan alle zestien (?!!) chocoladerepen. Flink gaan sporten voor de zomer dus haha. Hebben jullie wel eens een gek verjaardagscadeau gekregen?

x Iris

22 gedachtes over “Review – Alle Milkarepen

  1. ik word al misselijk als ik ernaar kijk ! hahahahahahaha.. ben geen chocolade liefhebber, maar als ik dit aan mijn dochter laat zien weet ik zeker dat ze zegt: Dit wil ik ook voor mijn verjaardag ! hahahahahaha 😀
    Leuke review! 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s