Hey, lang niet gezien

Lieve, lieve lezers,

2017 begon zo goed; het ging lekker met m’n blog, want ik was elke vrijdag druk bezig om alle hints van Wie Is De Mol voor jullie op te schrijven. Na aflevering drie ging het al mis en sindsdien heb ik niks meer geplaatst.

In de tussentijd is er best veel gebeurd. Ik heb gesolliciteerd bij de Albert Heijn (helaas niet aangenomen), ik ben 15 geworden, ik zit bij de schoolkrant, ik ben naar Parijs geweest, ik geef sinds kort wiskunde bijles, ik ben bezig ukelele leren spelen en ga zo nog maar even door. Ik hoop dat jullie begrijpen dat bloggen er even niet in zat de afgelopen tijd.

Eigenlijk is de grootste reden hiervoor school. Ik sta hartstikke goed voor alle vakken, maar dat wil ik ook zo houden. Ik zit nu in klas 4 van een gymnasium en het is gewoon heel erg druk.

Veel tijd om te bloggen heb ik dus niet, toch wil ik hier tijd voor maken. Nieuwe start, zonder uploadschema, zonder verplichtingen. Verwacht dus niet teveel, ik probeer te bloggen wanneer ik het wil en niet wanneer ik moet bloggen volgens mijn uploadschema.

x Iris

8 gedachtes over “Hey, lang niet gezien

  1. Snap het helemaal! Vond zelf ook de 4e het zwaarste jaar. En wat is de Albert Heijn allemaal aan het doen haha, jij niet aangenomen, ik ontslagen want te duur (nog maar net 17)… ben benieuwd naar je komende blogposts! X

    Liked by 1 persoon

    1. Pfff, 17 is hartstikke jong. Ik ben niet aangenomen omdat ze mensen zochten voor maandag Γ©n donderdag en ik kon alleen maar op maandag dus dat snapte ik opzich wel. Vind het wel heel raar dat je bent ontslagen!!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s