Valentijn Memes

Heyy <4

Over minder dan een maand is het weer Valentijnsdag, dé dag van het jaar om bloemen, chocola en nog veel meer cadeautjes te kopen en om samen te zijn met je bf/gf. Op internet komen er rond Valentijnsdag altijd heel veel memes online met Valentijnkaarten, die vind ik echt heel erg grappig. In deze post de leukste memes (zonder de iets minder gepaste memes hahah, die heb ik er maar niet ingedaan).

Afbeeldingsresultaat voor valentine meme cardAfbeeldingsresultaat voor valentine memeAfbeeldingsresultaat voor valentine meme cardAfbeeldingsresultaat voor valentine meme cardAfbeeldingsresultaat voor valentine memeGerelateerde afbeeldingAfbeeldingsresultaat voor valentine meme cardAfbeeldingsresultaat voor valentine meme card frozenAfbeeldingsresultaat voor valentine meme cardAfbeeldingsresultaat voor valentine meme card high school musicalimg_5895img_5901img_5890img_5889img_5897img_5899img_5891img_5908img_5896img_5900img_5907img_5904img_5903img_5909Afbeeldingsresultaat voor valentine meme cardAfbeeldingsresultaat voor valentine meme card

Dit waren al mijn favoriete memes. As always ben ik weer lekker alleen met Valentijnsdag, maar ik denk erover om deze kaartjes gewoon aan vrienden te geven voor de grap haha. Verder even lekker heel de dag realiseren dat ik geen bf heb en dan is Valentijnsdag weer voorbij haha. Voor degene die wel iets leuks gaan doen, suuperveel plezier! Welke meme vonden jullie het leukste?

x Iris

Een gedachte over “Valentijn Memes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s