Favoriete Netflix Series

Heyy <4

Het is nog steeds winter helaas, er lijkt echt geen einde aan te komen. Winter is echt mijn minst favoriete seizoen, er is dan weinig te doen, het weer is slecht, het is koud en zo is er nog veel meer. Een voordeel is dat het helemaal niet erg is om heel veel Netflix te kijken, dat heb ik in de vakantie ook heel veel gedaan. In deze post vertel ik over mijn favoriete Netflix Series!

Afbeeldingsresultaat voor gossip girl

Gossip Girl – Het leven in New York, twee beste vriendinnen, feestjes, shoppen; kortom een leuke serie. Een nadeel vind ik wel dat er eigenlijk weinig gebeurd. Er gebeuren wel dingen, maar dat gaat allemaal niet heel snel. Toch een hele leuke serie om te kijken.

Gerelateerde afbeelding

Pretty Little Liars – De tweede serie die denk ik iedereen wel kent, over vier vriendinnen die een vriendin kwijtraken. Ze krijgen allemaal berichten van A, de serie gaat om A ontmaskeren. Nog niet de hele serie staat op Netflix, de rest komt volgens mij dit jaar.

Afbeeldingsresultaat voor revolution serie

Revolution – Alle elektriciteit verdwijnt op een moment. Eerst is er natuurlijk paniek, daarna willen ze de elektriciteit weer terugkrijgen. Dat gaat alleen moeilijker dan gedacht, het is echt een goede serie.

Afbeeldingsresultaat voor please like me

Please Like Me – Deze serie is een comedie over de Britse Josh. Het is echt heel grappig, omdat hij een beetje verlegen is en toch heel grappig. Ik kan het niet heel goed uitleggen, maar als je de serie kijkt snap je me wel haha.

Afbeeldingsresultaat voor gilmore girls

Gilmore Girls – Met deze serie ben ik nu bezig, echt een topserie. Ik ben nu aan het einde van seizoen 2, deze vakantie begonnen oeps hahah. Het gaat over een moeder, Lorelai, en een dochter, Rory, die samen heel veel meemaken. Ze zijn samen heel close en het is heel leuk om te zien. Het is niet spannend en er gebeurt ook weinig, toch vind ik ’t echt een hele leuke serie.

Afbeeldingsresultaat voor modern family

Modern Family – De allergrappigste comedy ooit, over drie families die in dezelfde straat wonen. Het is echt heel grappig met kinderen en ouders, er gebeurt elke aflevering wel iets. Voordeel: de afleveringen zijn relatief kort en horen niet echt bij elkaar. Je kunt dus makkelijker Netflix even uitzetten voor iets anders, best handig haha.

Afbeeldingsresultaat voor chasing cameron

Chasing Cameron – Deze serie is een Netflix Original, normaal kijk ik deze niet heel vaak. Deze serie gaat over de populaire Cameron Dallas, je neemt een kijkje in zijn leven. Door Chasing Cameron leer je Cameron best goed kennen en het is echt goed gemaakt.

Dit waren al mijn series die ik heel erg leuk vind om te kijken. Hebben jullie nog leuke series?

x Iris

5 gedachtes over “Favoriete Netflix Series

  1. Zonder enige twijfel New Girl Jess! Het gaat over een creatieve chaote die haar leven altijd ’n boeiende kant opstuurt (voor ons dan toch, voor haar is het vaak iets minder aangenaam). De serie zit heerlijk verpakt in gezellige decors, en de dame in kwestie loopt rond in schattige retro-outfits.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s