Best bekeken blogposts

Heyy <4

Het is een beetje laat om terug te blikken op 2016, toch wilde ik nog even de best bekeken blogposts met jullie delen. 2016 was een goed jaar voor mijn blog, in totaal is het 20.289 keer bekeken, dat had ik echt nooit gedacht. De laatste maanden gaat het slechter, maar één van mijn goede voornemens is om me meer te gaan focussen op mijn blog. Hier komt de top tien best bekeken blogposts uit 2016!

10. Shoplog Primark en H&M

Eigenlijk had ik wel verwacht dat deze er in zou staan, shoplogs worden heel goed bekeken. Vooral shoplogs van de Primark en H&M, dus deze combi werd ook heel goed bekeken. Het was wel een kleine shoplog,  eigenlijk snap ik ook weer niet waarom deze post op nummer tien staat.

9. Relationship goals

Deze post vond ik echt superleuk om te schrijven, het gaat namelijk over mensen die ik allemaal ‘ship’. Zoals Tris en Four of Aria en Ezra, de meeste uit films of series. Het duurde wel lang om deze koppels te bedenken, maar ik ben blij dat het goed is bekeken.Afbeeldingsresultaat voor aria and ezra weheartit

8. 1000 vragen aan jezelf #1

Yess, blij dat deze erbij staat! Ik twijfelde heel lang over deze serie, omdat duizend vragen wel heel veel is. Toch is deze tag tot nu toe heel goed bekeken, ook al zit ik nog lang niet aan de duizend vragen.

7. Outfit Of The Day #1

Toen ik deze post aan het schrijven was, moest ik er wel een beetje aan wennen om een outfit te uploaden, gelukkig waren er heel veel positieve reacties. In 2016 heb ik er drie geplaatst, dit jaar wil ik er meer gaan uploaden.

6. Eos Lipbalm Stash

Op nummer zes staat de Eos lipbalm stash. Ik ging al mijn lipbalms een cijfer geven haha, best leuk om terug te lezen. Ik was ook supertrots dat ik alle foto’s zelf had gemaakt, dat duurde zo ontzettend lang! Nu gebruik ik amper Eos meer, dat moet ik ook weer meer gaan gebruiken. 🙂

Afbeeldingsresultaat voor eos weheartit

5. Shoplog Primark

Nog eentje haha, ik zei al dat deze heel goed worden bekeken. Dit was een shoplog van de Primark in Berlijn, dat was heel leuk omdat het toch weer anders was. Ook al had ik niet heel veel gekocht, het staat wel op nummer vijf.

4. Review – Casetastic

Dit was één van mijn eerste samenwerkingen, best leuk om te doen! Ik mocht een hoesje voor mijn telefoon uitzoeken, het is een hoesje met marmer geworden. Nog steeds zit het hoesje om mijn telefoon en nog steeds krijg ik er complimenten over.

3. Moltalk #3

Jaaaa moltalk! Dit ga ik dit jaar denk ik ook weer doen, het kostte wel heel veel tijd om te schrijven haha. Het waren allemaal hints over wie de mol kon zijn, superleuk om te doen. Ik zat er zelf wel helemaal naast haha, gelukkig hadden veel anderen het wel goed.

2. Holland’s Next Top Model

Gelukkig staat ook deze in de top tien, het was superleuk om deze te schrijven. Het was een soort blogpost om alle deelneemsters een beetje te leren kennen, een paar zinnen met iets grappigs of een leuk weetje.

Afbeeldingsresultaat voor hntm

1. Moltalk #2

Tromgeroffel… Op nummer één staat Moltalk #2! Eigenlijk stond Moltalk #1 op nummer 2, maar anders stond de top tien vol met moltalk haha. Deze post is bijna driehonderd keer bekeken, echt ontzettend veel.

Dit waren de tien blogposts uit 2016 die heel vaak zijn bekeken. Ik hoop dat er in 2017 weer veel blogposts bijkomen die vaak worden bekeken.

x Iris

3 gedachtes over “Best bekeken blogposts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s