Autumn Tag

Heyy <4

Hoe is het met jullie? Ik heb voor vandaag een extra post; de autumn tag! Allemaal vragen over de herfst, dus dat leek me wel leuk om in te vullen. Disclaimer: ik hou niet van herfst! Dus verwacht geen superpostitieve post over de herfst hahah. Verder wilde ik graag een extra artikel, maar ik voel me niet helemaal top. Daarom even een tag; leuk om te lezen en voor mij ook niet zo heel moeilijk om te schrijven. Veel plezier met lezen!

1.Wat is je favoriete ding aan de herfst? 
Dan toch de kleuren van de herfst. Op WeHeartIt zie ik heel erg vaak allemaal mooie plaatjes langskomen van de herfst met prachtige kleuren. Toch zie ik deze kleuren dan niet in het echt haha.

2. Welk herfstdrankje drink je het liefste?  
Slagroom met chocomel! Vorig jaar had ik echt een obsessie, elke dag uit school chocolademelk met heel veel slagroom. Dit jaar wil ik eigenlijk iets anders vinden in plaats van chocomel, omdat het echt heeeel erg ongezond is haha. Hebben jullie nog tips?

Afbeeldingsresultaat voor herfst weheartit

3.Van welke kaarsgeur houd je het meeste tijdens deze tijd van het jaar?
Ehmm, moeilijk. In de lente en zomer heb ik sowieso geen geurkaarsen aan, in de herfst en winter meestal wel. Toch heb ik niet echt één favoriete kaars, wel vind ik de yankee candles heel erg lekker ruiken. Niet dat ik echt een speciale geur heel lekker vind ofzo haha.

4.Naar wat voor muziek luister je het liefste in deze tijd van het jaar?
Eerlijk gezegd verandert dit niet echt als het een ander seizoen is. Gewoon hetzelfde als de rest van het jaar, alleen komen natuurlijk de kersthits weer een beetje terug. Ik heb alweer hele kerstafdelingen gezien bij winkels haha, echt al helemaal klaar voor kerst.

5.Wat voor outfit draag je het liefste in de herfst?
Onesie for president!! Ik draag echt 24/7 mijn onesie in de herfst, zo lekker warm en zacht! Natuurlijk niet naar school of als ik ergens anders heen moet, maar wel heel vaak binnen. Anders denk ik gewoon een trui en een spijkerbroek, niet heel bijzonder eigenlijk.

Afbeeldingsresultaat voor herfst weheartit

6.Wat voor snacks eet je graag als het buiten weer kouder wordt?
Speculaas! Dit is echt zo´n typisch ding dat ik echt alleen maar eet in de herfst/winter. Net als dat je ijs niet echt vaak eet in de winter, hetzelfde heb ik dus met speculaas. Chocoladekruidnoten trouwens ook, die zijn zooo lekker! Als we een tussenuur hebben halen we vaak 1 of 2 kilo chocoladekruidnoten om die dan allemaal op te eten in de pauze haha.

Dit waren de vragen alweer, een best korte tag! Even iets heel anders, waar kopen jullie je winterjas? Ik heb er nog eentje nodig voor de winter, alleen ik weet gewoon niet waar ik moet zoeken. Nog tips?

x Iris

4 gedachtes over “Autumn Tag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s