Films in de bioscoop

Heyy <4

Het is vakantie, eindelijk! Ik ga meestal in de vakantie wel een keertje naar de film, maar welke films draaien er op dit moment? Ik heb de leukste films die in Pathé draaien even op een rijtje gezet. Ze draaien nu nog in de bioscoop, sommige films zijn net uit en andere films draaien al een tijdje. Deze week draaien alle films uit deze post in de bioscoop!

Bridget Jones’s Baby – Een paar weken geleden is deze film in premiere gegaan, een vervolg op Bridget Jones’s Diary. Ze lijkt net alles weer op orde te hebben; ze heeft een baan waar ze zich veel op focust en ze spreekt veel af met vrienden. Het enige wat ze mist is een relatie, gelukkig komt daar Jack. Ze beginnen een relatie, na een tijdje blijkt dat Bridget zwanger is. Maar, van wie is die baby? Van Jack of iemand anders?

Suicide Squad – Volgens mij heeft echt bijna iedereen deze film al gezien haha. Except for me. 😉 Eigenlijk wilde ik deze film in de vakantie gaan zien, maar de film draait echt alleen nog maar ’s avonds laat. Dan maar wachten tot de film op Netflix komt. Een groep bijzondere criminelen, oftewel Task Force X, moet allemaal missies doen in ruil voor hun vrijheid.

Bad moms – De titel van deze film zegt al alles; drie moeders zijn helemaal klaar met hun leven. Hun kinderen, man en baan vragen veel te veel energie. Daarom willen ze even helemaal weg van alle verantwoordelijkheid. Party party party!

Hart Beat – Een typische Nederlandse film met Vajen, Rein en Britt Scholte. Ik zou hier zelf niet zo snel heen gaan, maar toch is deze film heel erg populair. Het gaat over populaire Mik, hét idool van heel veel meiden. Zoe en Mik vinden elkaar leuk, hoe gaat dit werken met alle gillende meiden?

Nerve – Een thriller over middelbare scholieren die meedoen met ‘Truth or dare’. Truth or dare loopt alleen wel een beetje heel erg uit de hand, waardoor er veel spannende momenten zijn.

Welke film zouden julie willen zien?

x Iris

6 gedachtes over “Films in de bioscoop

 1. Bridget Jones is leuk, die moet je gezien hebben, Bad Moms is nog beter en die is echt hilarisch!
  Suicide squad is ook echt een vette film !! absolute aanrader!
  Hart Beat zegt mij niks en ook Nerve ken ik niet.
  Inferno is overigens ook echt een hele goede film !!
  Veel plezier 😀

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s