Hotspots in R’dam

Heyy <4

Een heeeele lange tijd geleden had ik een post gemaakt over hotspots in Berlijn, daar werd best goed op gereageerd. Ik ben niet meer op reis geweest sinds Berlijn, maar gelukkig woon ik best wel dicht bij Rotterdam. 🙂 In de vakantie ga ik er meestal wel een dagje heen en soms gaan we uiteten in Rotterdam. Genoeg dus om de leuke plekjes van deze mooie stad te kennen. In deze post staan de wat minder bekende plekken van Rotterdam, je kunt natuurlijk ook gewoon naar de markthal of de koopgoot. Omdat die al zo bekend zijn, staan ze niet in deze post. Veel plezier met lezen! (Sorry dat deze post twee dagen te laat is, de laatste week van school was nog even druk. Nu lekker vakantie :))

The Suicide Club Rotterdam – In Amsterdam zitten er aardig wat rooftop bars, zoals Canvas, Floor17 en SkyLounge. Gelukkig kun je de skyline van Rotterdam nu ook zien vanaf de rooftop bar, dat lijkt me zo leuk. Het enige is dat je wel lid moet zijn van The Suicide Club, maar je kunt ook met iemand mee die lid is. Op het dak van het Groothandelsgebouw (achtste verdieping) is deze rooftop bar te vinden.

Afbeeldingsresultaat voor nhow rotterdam uitzicht

Nhow Hotel – Dit is natuurlijk niet echt een hotspot, maar toch leuk om te weten als je toch naar Rotterdam gaat. Als je namelijk in het Nhow hotel blijft slapen, heb je heel mooi uitzicht op de Erasmusbrug. Echt een aanrader om je citytrip helemaal compleet te maken.

Ter Marsch & Co – Hier zijn de beste hamburgers van Nederland te vinden, vorig jaar hebben ze namelijk de prijs voor beste hamburgers gewonnen. Toch wel even leuk om daar dan ook te eten, op de foto’s zagen de burgers er al heel lekker uit! Het restaurant kun je vinden in de Witte de Withstraat.

Afbeeldingsresultaat voor fenix food factory

Fenix Food Factory – De Fenix Food Factory is nu ruim twee jaar open en een groot succes. Elke week worden er evenementen gehouden, komen er foodtrucks langs, kun je nieuwe gerechten proberen en nog veel meer. Alle producten die je daar kunt kopen, worden daar gemaakt of zijn heel erg vers. ’s Avonds kun je er ook lekker eten, in de zomer zit het helemaal vol.

Street Art – In elke stad is genoeg street art te vinden, dus ook in Rotterdam. Voor een klein prijsje kun je een tour doen met allemaal street art of je kunt natuurlijk zelf ronddwalen door de stad. Inspiratie genoeg!

Hotel New York – Als we naar de film gaan in Rotterdam, gaan we meestal daarna eten bij Hotel New York. Het ziet er heel gezellig uit en ,(niet onbelangrijk), het eten is heel lekker. Een klein nadeel is dat het wel heel erg druk is, maar het is het wachten wel waard.

Hebben jullie nog plekken in Rotterdam die ik zeker moet zien? Laat het even weten in de reacties.

x Iris

7 gedachtes over “Hotspots in R’dam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s