Hot Hits #6

Heyy <4

Het is alweer een maand geleden dat de laatste hot hits online kwam, tijd voor een nieuwe dus! Afgelopen maand heb ik heel veel naar Chef’special geluisterd, ik weet niet precies waarom haha. Deze maand was er niet heel veel nieuwe muziek, dat is dan weer een beetje jammer. Toch heb ik deze keer weer een lijstje met mijn favoriete nummers.

  1. Euro’s – Kraantje Pappie. In één dag heel de rap uit m’n kop geleerd, woops. Echt een leuk nummer en ook wel waar. Geef gewoon geld uit, want als je dood bent heb je niks meer aan al het geld dat je hebt gespaard.
  2. Lions in the wild – Martin Garrix. Martin Garrix heeft natuurlijk laatst al een hit uitgebracht; In the name of love. Ik ging wat meer naar ‘m luisteren en kwam toen dit nummer tegen, lions in the wild.
  3. Sterrenstof – De Jeugd van Tegenwoordig. Voor het geval jullie deze nog niet kenden haha. 😉 Eigenlijk wilde ik gewoon even zeggen dat ik nu eindelijk de rap kan, het duurde echt heel erg lang.Afbeeldingsresultaat voor de jeugd van tegenwoordig
  4. Bonfire – Felix Jaehn. ‘I am the bonfire, you make me stronger, you make me light up, with the shade you throw on me’, gewoon luisteren en dan snap je wel waarom ‘ie zo leuk is.
  5. Summer Nights – Tiesto. Ik had al een tijdje niks meer van Tiesto gehoord, maar deze stond in de Dance Work-Out lijst van Spotify. Die playlists zijn echt heel erg fijn!
  6. If it ain’t love – Jason Derulo. Afgelopen zaterdag had ik met dansen een demo, dus toen moesten we dansen bij een jaarmarkt. Het was een mix met allemaal nummers en één van die nummers was dit nummer. Heel vrolijk en leuk om op te dansen.Afbeeldingsresultaat voor jason derulo
  7. Power – Kanye West. Geen idee hoe ik bij dit nummer kwam, volgens mij ook via een playlist van Spotify. Superfijn om gewoon in je playlist te hebben.
  8. Still don’t know – Chef’special. Heel het album van Chef’special is echt heel erg leuk, ik blijf er maar naar luisteren. Dit is één van mijn favorieten, samen met On Shoulders en In Your Arms. Stiekem wil ik wel heel graag naar het concert, maar ik heb geen flauw idee met wie haha.
  9. Opgeturnt – Kraantje Pappie & StukTv. De vorige single van StukTv was echt alles behalve goed, het sloeg helemaal nergens op. Ik verwachtte eigenlijk niet zoveel van deze single, toch is deze leuk. Alex rapt echt twee stukken heel erg snel, ik vind het wel leuk haha.Afbeeldingsresultaat voor stuktv
  10. Para Voce – Gregor Salto. De laatste alweer van deze post, Para Voce. Ik zit op streetdance en daarmee gingen we op dit nummer dansen. Het is al wel twee jaar oud, maar ik vind het een heel leuk nummer.

Welk nummer raden jullie mij nog aan?

x Iris

4 gedachtes over “Hot Hits #6

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s