Save or Kill tag

Heyy <4

Ik werd laatst door Romy genomineerd voor deze ontzettend leuke tag. Het lijkt een beetje op Would You Rather, omdat je steeds één van de twee moet kiezen. Save is degene die je zou kiezen en kill natuurlijk de andere. Er zitten hele lastige dilemma’s tussen; zou jij voor sneakers of voor hakken kiezen?Regels:

  • Bedank de blogger die jou heeft genomineerd (+ plaats een link naar zijn/haar blog).
  • Beantwoord de vragen van die blogger.
  • Nomineer (een) andere blogger(s) voor deze tag (+ plaats tevens een link naar deze blog(s)).
  • Breng de genomineerde(n) op de hoogte van zijn/hun nominatie.
  • Stel een lijstje op, met ongeveer 10 vragen, voor de genomineerden.
  • Voeg deze regels toe aan je blogpost.

Dit waren de vragen van Romy:

Wilde krullen die moeilijk te onderhouden zijn of slap stijl haar?
Slap stijl haar, dat is eigenlijk wat ik nu ook heb. Als je maar de juiste shampoo hebt, valt het allemaal wel mee met hoe slap het is. 🙂 Ook zou ik echt te lui zijn om telkens voor die krullen te zorgen haha. Als ik krullen wil, pak ik gewoon een krultang ofzoiets.

Netflix of bioscoop?
Netflix and chill natuurlijk. Dat kan gewoon een hele dag in je pyjama en je hoeft je deur ook niet uit! Voor de bioscoop moet je toch nog ergens heen, dat gaat minder makkelijk. Met Netflix kun je ook zelf nog mensen uitnodigen en heb je geen irritante mensen die heel erg overdreven eten.

Alles kunnen eten wat je maar wilt zonder aan te komen of elke dag gratis shoppen?
Elke dag gratis shoppen. Zonder aan te komen alles kunnen eten is natuurlijk geweldig, maar elke dag gratis shoppen is wel heel erg fijn. Dan hoef je echt amper meer iets te betalen! Alleen voor de boodschappen; cadeautjes, kleding en schoenen zijn allemaal gratis! *heaven on earth*

Blogs schrijven of fotograferen?
Blogs schrijven. Fotograferen vind ik ook heel leuk om te doen, alleen dat doe ik nog niet zoveel. Eerst zou ik een wat betere camera willen of echt een middag gaan fotograferen. Ik wil er wel wat meer mee gaan doen, nu vind ik blogs schrijven leuker.

Jurkjes of playsuits?
Playsuits! Ik vind ze echt geweldig. Ze zitten lekker en kunnen eigenlijk altijd wel. Jurkjes vind ik ook leuk, alleen ze zitten wat minder, omdat je natuurlijk niet zomaar een koprol kunt maken. Playsuits zijn dan wat makkelijker, dan kun je wél in kleermakerszit zitten.

Pizza of sushi?
Pizza, ik heb nog nooit sushi op. *schaamschaam* Heel veel mensen zeggen dat het heerlijk is, maar ik heb één keer een stukje sushi gegeten, verder niet. Pizza is echt heerlijk, ik neem altijd pizza hawaii. Zo lekker met die ananas!

Lange nagels of lange wimpers?
Lange wimpers! Van mezelf heb ik donkere wimpers, dus ik doe nooit mascara op. Lange wimpers zijn echt heel mooi, vooral ook als ze donker zijn. Lange nagels zijn soms alleen maar irritant, voor zeilen bijvoorbeeld. Ik zou ze dan toch heel de tijd afknippen.

Nooit meer reizen of nooit meer shoppen?
Nooit meer shoppen! Deze keuze was makkelijker dan ik dacht haha. Ik vind reizen echt heel erg leuk. Mijn vader is piloot en als je 15 bent mag je dan mee met je vader, daar heb ik nu al zin in eigenlijk. Later wil ik het liefst blogger worden en dan veel reizen, maar piloot lijkt me ook leuk.

Sneakers of hakken?
Sneakers, te makkelijk haha. Ik háát hakken! Ze zien er heel mooi uit, alleen dat is alleen op foto’s. Ik heb nog maar een paar keer hakken aangehad, dan loop ik echt als een pinguin. Later wil ik wel veel hakken gaan dragen eigenlijk, het ziet er mooi uit en dan word ik toch nog iets langer dan 1 meter 60. 😉

Whatsapp of Instagram?
Whatsapp. Appen vind ik echt heel erg fijn, je kunt altijd wel iemand appen. Of het nou gaat over wat je gaat eten in de avond of als je echt ergens mee zit, whatsapp is echt fijn. Natuurlijk kun je op Instagram ook via dm ‘appen’, maar toch is dat anders. Zonder Whatsapp, tja.. Hoe moet je dan die vriendin uitleggen hoe het zit tussen jou en iemand zonder al die screenshots?

Ik ga niemand nomineren, omdat de meesten deze tag al hebben gevuld, maar voel je vrij om deze vragen ook in te vullen. Zouden jullie nooit meer willen reizen of nooit meer willen shoppen?

x Iris

7 gedachtes over “Save or Kill tag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s