Must-Follow Instagramaccounts

Heyy <4

Zitten jullie veel op Instagram? Ik wel hoor, elke dag even alle foto’s bekijken. Nu volg ik ook aardig wat bloggers, vooral uit de blogsquad, maar ook hele andere bloggers die je echt mรณet volgen. Mijn tien favoriete accounts, die het echt waard zijn om te volgen!

  • @ohhcouture – Hier heb ik het al vaker over gehad, ze is gewoon echt geweldig. Haar feed, haar mooie plaatsen waar ze heen gaat, de hotspots die ze laat zien en nog veel meer. Neem ook zeker een kijkje op haar blog, ik krijg er erg veel inspiratie door.
  • @melissafindley – Hele rustige foto’s, wat ook heel mooi is om te zien. Melissa komt uit Australie en houdt erg veel van reizen. Met haar Canon camera is ze al op heel veel plekken geweest.
  • @voyage_provocateur -Vrolijk, zo zou je haar feed kunnen omschrijven. In haar biografie zet ze steeds weer haar volgende stop, zodat je altijd weet waar ze heen gaat. Overal waar ze komt maakt ze weer kleurrijke foto’s, niet te druk, maar wel vrolijk.
  • @travellushes – Over vrolijk gesproken, wat dacht je van Renne? Naast blogger is ze ook nog eens youtuber en fulltime bezig met haar feed. Knalroze muren, kleurrijke muren en een vrolijke caption.
  • @kaatdm – Ze heeft de minste volgers van dit lijstje, maar dat maakt haar niet minder goed. Haar feed is nog niet perfect, wel zijn haar foto’s erg mooi. Schoenen? Kleding? Geef Kaat maar vliegtickets, zoveel mogelijk reizen vindt ze leuk.
  • @caitmiersphotography – Summer vibes only. Cait reist door Central America en is vooral te vinden bij het strand. Regent het een dagje? Open de Instagram van Cait en je bent gelijk in Hawaii.
  • @helloemilie – ‘Forever wandering with a camera in my hand’, haar Instabio zegt al genoeg. Het zou je werk maar zijn, zwaar zeg. ๐Ÿ˜‰ Rustige foto’s, toch kan ik uren door haar feed heen scrollen.
  • @lisagalesloot – Deze Nederlandse fotograaf is ook druk bezig met haar feed, pastel. Ook al heeft ze nog niet zoveel followers, het is heel mooi om alle foto’s te zien.
  • @bydavina – Yeah, nog iemand die in Nederland woont! Met ruim 20k volgers doet Davina het erg goed. Ze komt origineel uit Frankrijk, maar leeft in Nederland. Prachtige foto’s van Amsterdam, toerist in eigen land.
  • @lisadanielle_ – Lisa haar feed is toch wat anders dan de feed van anderen, met een soort Pull & Bear vibe haha. Haar foto’s van een klein festival, bij zonsondergang of bij het strand, alles is heel mooi.

Wie zouden jullie aanraden om te volgen?

x Iris

6 gedachtes over “Must-Follow Instagramaccounts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s