MAC Diva Review

Heyy <4

In de post over Maastricht hebben jullie kunnen lezen dat ik mijn eerste MAC Lipstick heb aangeschaft. Daar had ik nog een review over beloofd, dus hierbij; de review! Er zitten erg veel foto’s bij, waar ik stiekem best trots op ben, een swatch en nog wat andere foto’s.

IMG_0910

Ten eerste wil ik even iets kwijt. Deze lipsticks zijn niet echt goedkoop, ze kosten 20 euro per stuk. Dat is natuurlijk redelijk wat, waarschijnlijk zullen er een paar van jullie zijn die me echt voor gek verklaren, maar het was al heel lang iets wat ik wilde. Nu heb ik er gewoon voor gespaard dus wat het extra leuk om te kopen. Zo, nu op naar de review. ๐Ÿ™‚

IMG_0907IMG_0909

Ik twijfelde heel erg over welke ik moest kiezen. Ik wilde sowieso een matte lipstick, maar welke? Eerst dacht ik een nude kleur, maar daarna dacht ik als je dan een dure koopt, moet het ook wel een mooie zijn. Ik zag gelijk een hele mooie donkerrode; Diva.

IMG_0911IMG_0913

Jup, redelijk heftig, maar ook prachtig voor een speciale gelegenheid. Voor een schooldag zou ik ‘m niet zo snel opdoen, wel met kerst of een verjaardag ofzoiets. De kleur vind ik persoonlijk heel erg mooi, ook al zou ik deze kleur niet doordeweeks dragen.

IMG_0914IMG_0917

Hier is een swatch van de kleur op mijn hand. De lipstick blijft er lang goed zitten en je krijgt er geen hele droge lippen van, wat ik wel heb met Essence lipsticks. Nadat ik wat had gedronken zat het alsnog heel goed. De geur is ook heerlijk; vanille!IMG_0852IMG_0854

In Amsterdam had ik ‘m opgedaan, zo staat ie me dan. ๐Ÿ™‚ Ik vind het echt een prachtige kleur en ben er heel blij mee, vooral met donkerblauw matcht het erg goed. Nu al zin om deze kleur vaker te dragen!

Hebben jullie een lipstick van de MAC? Als je er geen hebt; welke zou je willen?

x Iris

IMG_0896

23 gedachtes over “MAC Diva Review

  1. Ik twijfel iedere keer zo erg als ik in een Mac store sta. Ga ik veel geld uitgeven voor een kleur die je bijna niet ziet, maar iedere dag kan dragen, of aan een bijzondere kleur die je bijna nooit kan dragen.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s