TV-programma waar ik aan mee zou willen doen

Heyy <4

Nummer 4 van de 30 day challenge is een tv-programma waar ik aan mee zou willen doen. Ik kijk veel tv, maar ik heb twee echt favoriete programma’s: Expeditie Robinson en Wie Is De Mol. Twijfeltwijfel.. Uiteindelijk toch maar gekozen voor Expeditie Robinson. Wil je weten waarom? Lees dan snel deze post!

Een paar jaar geleden keek ik voor het eerst Expeditie Robinson. Op school waren er heel veel mensen die erover praatten, team geel en blauw en rood volgens mij. Ik keek het toen allemaal terug zodat ik mee kon praten, maar dat is natuurlijk minder leuk.

Vorig jaar heb ik het samen met mijn nicht gekeken. Ze is redelijk wat ouder,  vroeger ging ik elke woensdag en donderdag naar haar. Vaak doen we nu wat samen, zoals Expeditie Robinson kijken. Het was heel erg leuk, vooral met Tim Douwsma en Teske!

http://covers.rtl.nl/system/cover/h/pc/342176

Meedoen aan het programma lijkt me heerlijk, een paar weken weg van de werkelijkheid. In die teams lijkt me ook leuk, alleen ook moeilijk. Iedereen heeft daar een mening en je kunt zomaar weggestemd worden. Complotjes bedenken lijkt me daarentegen wel weer leuk.

De proeven zijn zwaar, maar je hebt ook een hecht team nodig. Het enige wat ik echt zou missen is het eten. Alleen dat samensmeltingmaal lijkt me dan weer zo geweldig! Oja ik zie ook op tegen de eettest. Ik zou nooit, nooit, nooit een koeienoog eten.

Zouden jullie willen meedoen? Mij lijkt het echt geweldig!

x Iris

4 gedachtes over “TV-programma waar ik aan mee zou willen doen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s