Would You Rather Tag

Heyy <4

Waarschijnlijkt kent iedereen deze tag wel, de tag met moeilijke dilemma’s. Bij youtubers heb ik er al heel veel gezien en door bloggers wordt deze tag ook vaak ingevuld. Ik moet er ook maar eens aan geloven, daarom 13 would you rather vragen in deze post.

Altijd naakt zijn of nooit je huis verlaten?
Pfoe, gelijk al zo’n moeilijke. Dan toch maar altijd naakt zijn denk ik. Na een tijdje went iedereen er wel aan toch? Ook al zou ik me in het begin echt heel erg schamen natuurlijk. Je zou maar altijd naakt zijn..

21 zijn of 10 zijn?
Makkie! 21 zijn natuurlijk. Ja dan heb je verantwoordelijkheden en blablabla, je mag dan auto rijden, je bent zelfstandig en kunt zoveel zelf kiezen. Als je 10 bent kun je niks. Voordeel is wel dat er dan niks van je verwacht wordt.

Drie stieren in ÊÊn keer bevechten of tien stieren om de beurt bevechten?
Tien stieren om de beurt, echt hoe zou ik drie stieren tegelijk moeten bevechten. Hoe dan?! Tien stieren zijn er dan wel meer, toch denk ik dat het me beter af zou gaan.

Als eerste doodgaan of als laatste doodgaan?
Wat een vragen zeg haha. Als laatste maak je wel veel meer mee, maar aan het einde ben je ook helemaal in je eentje. Ik denk dan als eerste, ik kan er echt niet tegen om alleen ergens te zijn. In de winter ’s avonds in het donker naar huis fietsen vind ik al eng haha.

5 mensen doden met een mes of 10 met een geweer?
5 met een mes. Dat vind ik erger, maar anders dan dood ik er vijf meer omdat ik met een geweer minder erg vind. Het is wel het dubbele, no way dat ik die mensen dan zou doden.

Een zombie eten of gegeten worden door een zombie?
Die vragen hahah, maargoed. Dan maar een zombie eten, hoe nasty het ook is. Gegeten worden door een zombie lijkt me ook niet zo’n pretje en als je een zombie eet, dan leef je tenminste nog.

Kort zijn of lang zijn?
Kort! Ben ik nu ook (1 meter 63 ongeveer) en opzich heb ik er niet zoveel problemen mee. Behalve dat je niet bij sommige dingen kunt, maar hÊ, daar heb je vrienden voor. Te lang zijn lijkt me irritanter, ik zou me dan echt een lantaarnpaal voelen ofzo als je over iedereen heen kijkt.

Ijs of vuur ademen?
Ijs denk ik. Dan is het ergste wat er kan gebeuren dat je iets laat bevriezen, maar dat kan nog best handig zijn ook. Als je vuur ademt kun je alles in de fik laten vliegen. Stel dat je dan aan het kamperen bent in een bos en opeens adem je tegen een boom. Dag bos!

Je gewicht eten in varkersvoeten of duiken in een zwembad met wormen?
Sowieso het tweede. Het is gewoon sneller en minder erg dan varkensvoeten eten, hoe smerig. Wormen zijn ook wel vies, alleen je hoeft ze dan niet op te eten. Alleen het idee al dat ik varkensvoeten moet eten, ew.

De oksel likken van een zweterige taxichaffeur of oorsmeer eten van een oude man?
Kunnen vragen nog raarder worden? Hier wil je toch niet tussen kiezen? Oorsmeer heeft echt een vieze smaak, aan de andere kant heb je bij die oksel ook nog eens de geur. Toch maar het oorsmeer dan, zwetende mensen stinken echt namelijk.

Alleen de charleston of alleen de macarena dansen?
Wat is nou weer een charleston. Ik kies toch voor de macarena, ook al weet ik niet wat de andere is, want de macarena is gewoon leuk. Wel word ik dan heel erg uitgelachen waarschijnlijk, gelukkig heb ik van die vrienden die dan mee gaan doen met de macarena haha.

Elke zin beginnen met als of elke zin beginnen met maar?
Met als. Als (wauw ik doe het nu al) je iedereen vertelt dat je dat doet moet het geen probleem zijn toch? Ik heb ook een hekel aan het woord maar, dus niet zo’n moeilijke keuze.

Oncontroleerbaar om alle verzekeringreclames lachen of opgewonden raken van autoreclames?
Lachen om verzekeringreclames natuurlijk. Met lachen is helemaal niks verkeerd, dus waarom zou ik dan voor het tweede kiezen? Lijkt me wel ongemakkelijk als er ergens waar je nieuw bent een verzekeringreclame komt, toch zou ik me er wel uitkletsen denk ik.

Zijn jullie liever kort of lang?

x Iris

11 gedachtes over “Would You Rather Tag

  1. Super leuk om te lezen! Ik heb echt een paar keer moeten lachen om je antwoorden, hihi. Ik zou liever lang zijn. Dan kan je overal gewoon overheen kijken. Vooral bij concerten is dat handig. Al zou je dan denk ik wel veel boze blikken naar je toegeworpen krijgen van de mensen achter je. Xxx

    Liked by 1 persoon

  2. Haha, wat een grappige antwoorden allemaal zeg!
    Ik ben best klein. Soms vind ik dat heel irritant, maar heel lang zijn lijkt me ook niet leuk. Dan blijf ik liever zoals ik ben! 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s