1000 vragen aan jezelf #5

Heyy <4

Ik moet toch ooit een keer die 1000 vragen bereiken, dus vandaag weer 15 nieuwe vragen aan mezelf. Deze tag verveelt echt niet om in te vullen, er zijn zo veel verschillende vragen! Neem de tag ook gerust over, het is heel leuk om in te vullen. Veel plezier met lezen!

61. Geloof je in leven na de dood?

De moeilijkste vragen van alle 1000 denk ik.. Ik geloof wel dat er iets is, maar ik weet niet wat. Ook al zou ik dat heel graag willen weten, net als heel veel anderen natuurlijk.

62. Op wie ben je boos?

Nu moet ik gelijk denken aan dat programma van Tim Hofman hahah, #BOOS. Beste programma ooit, maar okΓ©. Ik ben niet echt boos op iemand eigenlijk. Of toch op de mensen van Walibi die de telefoon niet vergoedde.. Alleen de kijkers van #BOOS snappen dit. πŸ˜‰

63. Gebruik je vaak het openbaar vervoer?

Ja, redelijk vaak. Meestal ga ik op de fiets naar school, alleen met slecht weer pak ik toch meestal de bus. Als ik ga shoppen of ergens anders heen pak ik ook meestal de bus.

64. Wat heeft je het meest verdriet gedaan?

Nou, niet per se het meest verdriet, want dat kan ik me niet echt herinneren, maar toen 1D uit elkaar ging deed me dat echt pijn. Had ik niet gedacht eigenlijk, toch luisterde ik twee dagen non stop weer naar Harry, Niall, Zayn, Louis en Liam.

65. Ben je geworden wat je vroeger wilde worden?

Not even close to it haha. Vroeger wilde ik postbode, K3 of manegejuf worden. Denk niet dat ik dat nu ben. Soms schreef ik vroeger verhaaltjes, dat doe ik nu nog steeds maar dan op mijn blog.

66. Op welk nummer kun je lekker dansen?

Op welk nummer niet? Op bijna alle nummers kun je wel los gaan vind ik. Ik dans heel vaak met Just Dance op de Wii, maar ook in mijn kamer wordt heel wat gedanst. Het maakt met echt niet uit wat voor nummer, als het maar pop/dance/hiphop is.

67. Welke eigenschap waardeer je enorm in een geliefde?

Eerlijkheid. Anders dan kun je elkaar niet vertrouwen en kom je helemaal nergens.

68. Wat is je grootste aankoop geweest?

Pfoe… Ik heb eigenlijk nooit echt grote aankopen. Voor mijn verjaardag mag ik altijd één groot cadeau kiezen van mijn ouders, dus meestal krijg ik dan iets waar ik anders lang voor zou moeten sparen. Zelf heb ik nog niet echt iets heel groots gekochts.

69. Geef je mensen tweede kansen?

Ja. Iedereen maakt wel eens fouten en het zou oneerlijk zijn om ze op één fout af te rekenen. Wel moeten ze die tweede kans dan benutten, anders heeft het geen zin.

70. Heb je veel vrienden?

Redelijk wat ja. Op school heb ik nu in twee klassen gezeten dus daar heb ik vrienden van, maar door de splitsing leer je ook weer nieuwe mensen kennen die bij je vrienden in de klas zitten. Door zeilen, dansen en mijn blog heb ik ook nog vrienden en niet te vergeten; de basisschool.

71. Van welke woord krijg je de kriebels?

‘Maar’, het betekent altijd dat er iets stoms komt. Of iets positiefs natuurlijk, maar meestal negatief. Zie je? Vaak is het zo van; Lijkt me leuk.. Dan voel je al dat er een maar aankomt. Op zeilkamp moest je telkens als je ‘ja maar’ zei 10 keer opdrukken haha.

72. Ben je ooit op tv geweest?

Nee, maar ik zou het wel willen. Ik ben ook een paar keer al in de krant geweest en in tijdschriften. Over een paar weken heb ik zelfs een fotoshoot voor de Girlz! Niet heel bijzonder, maar ik mag een product gaan testen met wat vriendinnen van de blogsquad.

73. Wanneer was je voor het laatst zenuwachtig?

Echt zenuwachtig was ik bij de FCE examens. Het was zo stressend allemaal, gewoon het idee dat je examens moest maken. Een hele dag was het en er was een hele gang afgezet voor de examens. Verschrikkelijk. Toen we de uitslag kregen was ik voor het laatst zenuwachtig, gelukkig ben ik geslaagd met een B.

74. Wat maakt thuis thuis voor jou?

Mijn bed hahah. Nergens slaap je zo lekker als in je eigen bed. πŸ™‚ En natuurlijk gewoon dat het je huis is met je eigen familie, gewoon thuis. Home sweet home!

75. Waar haal je je nieuws vandaan?

De laatste tijd vooral van Instagram en Twitter. Klinkt stom, maar ik kijk niet echt het nieuws meer. Op Instagram volg ik NOS Kort, echt heel erg handig. Op Twitter kijk ik wel eens bij de trending topics, daar staat ook veel informatie als er iets is, maar natuurlijk niet zo betrouwbaar.

Wanneer waren jullie voor het laatst zenuwachtig?

x Iris

12 gedachtes over “1000 vragen aan jezelf #5

 1. Haha, echt een leuke tag dit zeg. 1000 vragen zijn inderdaad wel veel, daar blijf je wel een tijdje zoet mee.
  Echt gaaf dat je in Girlz komt! Je gaat de tv wel halen hoor, haha! πŸ™‚
  Liefs!

  Liked by 1 persoon

 2. 1000 vragen? Goh, zo leren we je wel kennen! En jij jezelf misschien zelfs ook wat meer. Met die 1000 moet er denk ik toch één tussen zitten waarover je nog niet had nagedacht. πŸ˜› Ik houd het lekker bij die enkele vraag die jij stelt: Ik ben eigenlijk altijd (lichtelijk) zenuwachtig voor dat ik een blog post, dus ehm.. eergisteren, is ’t antwoord πŸ˜‰

  Heel veel succes met de resterende triljoen vragen! Ik kom vast nog eens langs om je antwoorden te lezen Xx

  Liked by 1 persoon

 3. Wat leuk dat je dit bijhoud en elke keer zo invult, zou ook wel wat voor mij zijn haha! Dat je van het woord ‘maar’ de kriebels krijgt, begrijp ik heel erg goed!

  Liked by 2 people

 4. Pff, je hebt er inderdaad nog heel wat te gaan tot de 1000, maar wel heel leuk!

  Voor het laatst zenuwachtig… dat was denk ik tijdens rijles gisteren. Ik mocht voor het eerst de snelweg op, en dat was wel even spannend hoor! FCE is Γ³Γ³k eng. Een stel vriendinnen van mij heeft vorige week de uitslag van CAE gekregen, en gelukkig zijn ze allemaal geslaagd. Zelf heb ik ze niet gedaan. Ik vond ‘gewoon’ Engels wel genoeg πŸ˜‰

  Like

 5. Oh ik word zo blij van deze tag!! Hahaha ga er binnenkort ook mee beginnen ! Leuk om te lezen weer. En de laatste keer dat ik zenuwachtig was, was toen ik iemand wilde aanspreken maar over mijn woorden viel en ik mijn muil maar gehouden heb πŸ˜‚

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s