Halflang Haar Inspiratie

Heyy <4

Al een paar maanden denk ik erover om mijn haar korter te knippen. Ik hou echt van mijn lange haar, maar een beetje verandering zou ik ook leuk vinden. Bovendien, veel langer dan dat ik het nu heb wil ik het ook niet en haar groeit toch weer aan. Ik zou het dan heel graag willen doneren, maar ook niet korter dan mijn schouders. Mijn haar moet dus nog iets langer voordat ik het kan doneren. In deze post een paar plaatjes hoe ik mijn haar zou willen.

Wat denken jullie? Ik twijfel nog steeds haha. Eerst nog wat langer laten groeien. ๐Ÿ˜‰

x Iris

23 gedachtes over “Halflang Haar Inspiratie

  1. Ja mijn haar komt tot mijn borst ongeveer dus ook niet zo lang . maar ik ben eerlijk gezegd wel iemand doe verschillende dingen heeft geprobeerd dus ik raad het je zeker aan om een keer iets anders te doen dan wat je normaal hebt.

    Liked by 1 persoon

  2. Ik vind het heel leuk, maar je moet wel uitkijken met wat voor haartype je hebt. Dun haar en haar met weinig volume zal waarschijnlijk niet zo mooi zijn met deze haarstijl, tenzij je er elke dag mousse in wil gooien.

    Liked by 1 persoon

  3. Vroeger had ik echt heel lang haar, tot ongeveer twee jaar geleden. Ik bedacht bij mezelf, waarom niet. Het groeit toch weer aan. Precies zoals jij zegt. Uiteindelijk bleek korter, half lang dus, mij toch leuker te staan. Iets sportiever en niet zo lijzig. Momenteel is mijn haar weer wat langer en toch twijfel ik ook net zoals jij om het korter te knippen. Je hebt leuke inspiratie foto’s. Jij laat me direct weer twijfelen, haha! Tof artikel.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s