Pokémon Go Stash

Heyy <4

Je hebt het vast al gemerkt; de afgelopen weken is het spel Pokemon Go erg populair geworden. Al voordat het officieel in Nederland uit was gebracht, hadden velen het al gedownload. Ik heb het spel nu ook al bijna een week en het leek me leuk om een soort ‘stash’ te schrijven van alle pokemons die ik tot nu toe heb gevangen.

Ik ga beginnen met mijn allerhoogste pokemon en daarna steeds lager. Ik zit nu trouwens in level 7 en ik ben team blauw, voor degene die het willen weten. 🙂

Golbat – CP 241. Jaja, de geevolueerde zubat heeft bij mij de hoogste punten. Het leuke is dat ik ‘m niet eens heb geevolueerd, maar gewoon zo gevangen.

Raticate – CP 212. Deze heb ik wel geevolueerd, één van de twee dan. Ik had zoveel rattata’s gevangen, echt niet normaal. In het begin dacht ik dat ze superbijzonder waren, maar al gauw kwam ik erachter dat ze zo ongeveer in elke straat zitten.

Dratini – CP 150. Geen flauw idee meer waar ik deze heb gevangen, maar ik ben er wel superblij mee. Dratini is de enige Pokemon, naast Eevee en Pikachu, die er nog schattig uitziet. En de kleur is leuk. Liefde voor Dratini.

Pidgeotto – CP 149. Evolutie van Pidgey! Nog 8 Pidgey snoepjes en ik kan deze verder evolueren. Ben zo benieuwd wat het dan wordt!

Raticate – CP 132. Jaja nog een Raticate, maar dan minder goed dan de eerste. Alsnog wil ik ‘m eigenlijk niet transferen, omdat ‘ie in mijn top 5 staat.

Bellsprout – CP 114. Toen we naar huis reden van opa en oma waren we even gestopt bij Moeke, wat eerst Tante Loes was. Daar zaten opeens twee goede pokemons; Bellsprout en Eevee!

Slowpoke – CP 110. Ergens in Hengelo was een hele roze plek, dat betekent dat er veel pokemons zitten. Daar zat Slowpoke, die wel moeilijk was om te vangen. Gelukkig is het uiteindelijk toch nog gelukt.

Dit waren eigenlijk mijn beste pokemons. Voor de rest heb ik deze pokemons nog; Eevee, Pidgey, Shellder, Spearow, Rattata, Venonat, Paras, Kakuna, Staryu, Zubat, Venonat, Psyduck, Poliwag, Squirtle en Nidoran.

Wat is jouw beste pokemon?

x Iris

14 gedachtes over “Pokémon Go Stash

  1. Je idee is origineel om hier een post over te schrijven! Ik zie dat je goed op weg bent met veel Pokemons. Ik moet toegeven dat ik het spelletje ook op mijn telefoon hebt. Mijn hoogste is een Pidgeot met 554 CP, daarnaast een Pinsir met 516 CP. Mijn laagste Pokemon is daarin tegen een Charmander met 12 CP.

    Liked by 1 persoon

  2. Wow jij hebt wel echt hoge Pokémons! Mijn hoogste is 215 CP ofzo, en dan heb ik er nog een paar van rond de 100. Maar ik speel het eigenlijk niet zo heel vaak, alleen als ik me verveel in de auto.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s