dOne Direction?!

Heyy <4

Hele random post dit, maar het gaat over One Direction; dé boyband van de wereld. Gisteren werd de hashtag #OneDirectionIsOverParty trending topic, doordat Liam Payne liet weten via Twitter dat hij een contract heeft getekend bij CapitolUK als solozanger. Betekent dit het einde voor One Direction?Ondertussen luister ik nu op Spotify naar hun beste nummers, what has happened. Even serieus. Oké, calm down en alles op een rijtje:

  • Liam heeft twee tweets geplaatst: ‘Happy to have signed to @CapitolUK. They have an amazing history of artists, I hope I can follow in their footsteps.’ & ‘One direction will always be my home and family but I’m very excited to see what this chapter brings.’
  • Ik lees nu dat blijkbaar Harry Styles een contract heeft getekend voor niet één, nee, voor maar liefst drie solo-albums. Wat gebeurt er.

  • Natuurlijk is Zayn Malik al uit de band gestapt een tijd geleden, die stopt er defenitief mee.
  • Niall en Louis zijn de enige twee die nog over zijn. Oja en morgen bestaat 1D zes jaar. Gefeliciteerd!!

Sorry dat dit zo random is, maar ik snap het gewoon echt niet. Het zou opzich wel fijn zijn als de band wat duidelijk geeft.. Aan de andere kant; ze hebben beloofd weer bij elkaar te komen. ‘Promise’ ~ Louis. Ook zeggen ze dat het een soort lange vakantie is. Wat denken jullie hierover?

x Iris

6 gedachtes over “dOne Direction?!

  1. Wij vinden het ook erg jammer dat ze waarschijnlijk zijn gestopt! Het was een verrassing toen Liam met die twee kwam maar eigenlijk was het ook verwachtbaar gezien het feit dat de band zo’n break wou van alles en Harry en Liam altijd al bezig waren met het schrijven van hun eigen liedjes, erg jammer One Direction want blijkbaar gingen ze op het einde toch niet allemaal één kant op maar hadden ze elk hun eigen pad maar dat is toch altijd zo in het leven? Super leuk geschreven en ook met die foto 😉 we hebben je trouwens genomineerd voor de ‘The Music Tag: Mobile Version’ en we hopen dat je de tijd vind om de vragen te beantwoorden, neem een kijkje op onze blog voor de vragen. Veel plezier alvast en succes!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s