Wanderlust: Nieuw-Zeeland

Heyy <4

Op dit moment heb ik echt heel erg veel inspiratie voor allemaal series. Deze serie heet wanderlust, dat betekent ‘zin om te reizen’. In deze serie komen dus allemaal landen en plaatsen waar ik nog heen wil op vakantie. Ook zullen er een paar plaatsen komen waar ik al ben geweest, maar die vond ik dan gewoon heel leuk. In deze post wordt Nieuw-Zeeland in het zonnetje gezet, waar ik nog heel graag heen zou willen.Je hebt als eerste in Nieuw-Zeeland heel veel nationale parken. Dat zijn allemaal parken waar je kunt kamperen in de natuur.

Rotorua is ook heel erg leuk. Het is op het Noordereiland, waar heel veel vulkanische activiteiten zijn. Zo spuit er heel veel water uit geisers, zijn er pruttelende modderpoelen, kokende meren en veel stoomkraters. Het ziet er heel spectaculair uit.

Wai-O-Tapu, Rotorua, Nieuw-Zeeland

Echt heel mooi om te zien: bay of islands. Hele witte stranden met een prachtige zee eromheen. Do I need to say more?

Een hele mooie stad in Nieuw-Zeeland is Queenstown. Het is best een grote stad met veel dingen om daar te doen. Zo kun je bijvoorbeeld paragliden of in zo’n karretje de stad van boven zien.

In Nieuw-Zeeland zijn er heel veel fjorden. De mooiste plek om fjorden te zien is bij Milford Sound. Kijk naar de foto hieronder en dan snap je wat ik bedoel. 😉

Genoeg redenen om naar Nieuw-Zeeland te gaan toch? Waar zouden jullie nog heel erg graag heen willen? Laat het even weten in de reacties. 🙂

x Iris

2 gedachtes over “Wanderlust: Nieuw-Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s