1000 vragen aan jezelf #4

Heyy <4

Doordat ik een tijdje was gestopt met bloggen, is er al superlang geen tag mee online gekomen! Zoals bijvoorbeeld de 1000 vragen aan jezelf tag. Deze tag blijft het leuke om in te vullen vind ik, omdat het echt heel veel vragen zijn die je op je eigen tempo kan beantwoorden. Na deze post ben ik nog maar bij vraag 60, nog veel vragen te gaan dus ๐Ÿ™‚
46. Vier je altijd uitgebreid je verjaardag?
Ja, heel uitgebreid. Meestal ben ik net iets voor de voorjaarsvakantie jarig, dus dan vier ik het eigenlijk heel die vakantie haha. Met vrienden/vriendinnen doe ik meestal iets gezelligs, maar veel vrienden/vriendinnen kennen elkaar niet, daarom doe ik heel veel dingen met vrienden en vriendinnen. Natuurlijk is er ook nog een dag waarop er allemaal familie langskomt, supergezellig. ๐Ÿ™‚

47. Hoe vaak per dag kijk je op Facebook?
Ehm, nul keer. Ik heb geen Facebook namelijk, wel Instagram, Snapchat en Twitter, maar geen Facebook. Soms kijk ik wel via de Facebook van mijn moeder op bijvoorbeeld de Facebook van mijn vereniging van zeilen.

48. Wat is je favoriete ruimte in huis?
Mijn eigen kamer. Vooral omdat dat gewoon mijn eigen plekje is, met eigen spullen enzo. Ik denk dat het van iedereen wel de favoriete ruimte is eigenlijk.

49. Wanneer heb je voor het laatst een hond (of ander dier) geaaid?
Vanochtend nog! Op de dag dat ik dat schrijf, heb ik gelogeerd met de squad bij Nina. We hadden eerst een schoolfeest en daarna hebben we een nacht niet geslapen, oeps haha. Nina heeft twee katten die ik heb geaaid.

50. Wanneer ben je op je best?
’s Avonds met wat gezellige mensen en met lekker weer. ’s Ochtends heb ik echt vijf uur nodig om wakker te worden, in de avond ben ik dan meestal gezellig.

51. Met wie zoende je voor het eerst?
Tja met รฉรฉn van mijn ouders waarschijnlijk. ๐Ÿ˜‰

52. Welk boek heeft veel indruk op je gemaakt?
The Fault In Our Stars. Toen ik dat boek las, wist ik nog niet zo heel veel over kanker. Ik wist dat het heel erg was en dat er veel mensen heel erg ziek door waren, maar niet hoe ze ermee leefden bijvoorbeeld. Dit boek vond ik zo bijzonder, doordat het heel heftig is, maar toch blijven ze positief.

53. Hoe ziet je ideale trouwjurk eruit?
Let’s google it! Ik weet nog dat ik vroeger altijd zo’n ‘poeftrouwjurk’ wilde. Zoiets als hieronder vind ik ook heel leuk. Misschien leuk om een aparte blogpost hier nog over te maken?


54. Ben je bang in het donker?
Ja. In de winter moet ik altijd van dansen naar huis fietsen, maar dan is het altijd superdonker. Ik heb zelfs een keer iemand gebeld om gewoon tegen een vertrouwd iemand te praten terwijl ik naar huis fietste. Best zielig, maar er staanย  heel veel verlaten huizen op een dijk waar ik langs moet en een verlaten bowlingcentrum.

55. Welke sieraden draag je dagelijks?
Kleine gouden kettinkjes. Ze vallen niet heel erg op, maar kunnen toch een outfit helemaal afmaken. Vooral een klein driehoekje draag ik, maar ook een kleine dromenvanger.

56. Vinden kinderen jou leuk?
Ehm, I guess so? Ik ben bezig met een opleiding om kinderen te trainen met zeilen, waarmee ik nu ook veel met kinderen bezig ben. Tot nu toe gaat het redelijk goed, de kinderen vinden me volgens mij wel aardig en leuk haha.

57. Welke films kijk je liever op de bank dan in de bioscoop?
Comedyfilms. In de bioscoop moet je toch altijd een beetje letten op de anderen om je heen, terwijl je op de bank in een joggingbroek de slappe lach kan hebben zonder dat iemand er last van heeft.

58. Hoe mild ben jij in je oordeel?
Geen flauw idee, ik oordeel niet zo veel denk ik? Hoe mild ben jij in je oordeel, tja geen idee.

59. Ben je een goede slaper?
Jajajajajjajaja. Ik heb nu al een tijdje vakantie en ik ben er nog niet voor half 12 uitgeweest volgens mij. Ik heb nu ook een nacht niet geslapen, maar in de vakantie is mijn slaapritme echt totaal anders dan als ik naar school ga. In de vakantie is het namelijk laat naar bed, laat opstaan. Ik ging trouwens een keer na kamp om 17:00 slapen en werd om half 3 de volgende dag in de middag wakker hahah. Echt te erg, ik weet het.

60. Wat is je laatste ontdekking?
Dat ik redelijk goed een nachtje kan doorhalen haha. Tja, best handig om te weten toch?

Dit waren weer 15 vragen, hebben jullie nog iets ontdekt?

x Iris

 

Een gedachte over “1000 vragen aan jezelf #4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s