Interview met youtuber Niels

Heyy <4

Zelf wil ik met mijn blog ook meer gaan samenwerken met andere blogs, maar ook met bijvoorbeeld youtubers. Om te beginnen leek het me leuk om mensen te interviewen, bijvoorbeeld andere bloggers, youtubers, journalisten en mensen die voor een tijdschrift schrijven. Dit is mijn eerste interview samen met youtuber Niels, van AScoutsGuide.
1. Hoelang ben je al bezig met Youtube?
Al relatief lang. Ik begon met video’s op mijn broer’s kanaal waar ik chipmunk versies van liedjes playbackte. In 2011 begon ik met mijn eigen kanaal, maar dat was geen succes. Na 3 video’s was ik al gestopt. Een jaar daarna ging ik verder met game video’s, maar dat was ook geen groot succes doordat ik de laptop van mijn moeder gebruikte haha! Inmiddels heb ik mijn huidige kanaal sinds eind maart/begin april en daar heb ik nu nog veel plezier aan!

2. Hoe kwam je op het idee om met Youtube te beginnen?
Ik vond het vastleggen van momenten altijd al leuk. Ook keek ik vaak video’s op YouTube dus vandaar!

3. Met wie zou je nog heel graag een collab willen opnemen?
Lise van Wijk. Ik ken haar niet heel goed, maar heb haar wel eens gesproken en lijkt me daarom super tof om een video mee te maken!

4. Op welke video van jezelf ben je het meest trots?
Momenteel denk ik de video van de BiWanTo, omdat ik dat ook leuk vond om te editen. Het vergde me ook om op muziek te editen en dat is wel leuk.

5. Krijg je ook negatieve reacties op je kanaal?

Nee, nog niet gehoord. Zal vast wel komen naarmate we langer bezig zijn. :p

6.Wat vind je van alle fake pranks die op Youtube worden gedaan?
Ik vind ze amuserend om te kijken, maar zelf zie ik liever echte pranks denk ik. Ik gok dat de trend wel eindigt binnekort.

7. Kijk je vaker televisie of Youtube?
Ik ben zelf groot fan van YouTube. Ik kijk elke dag bijna heel mijn subbox (abonnementen) leeg. Televisie alleen op vakantie of als er een leuke film is.

8. Heb je nog tips voor youtubers die net begonnen zijn?
Maak top kwaliteit video’s, wees jezelf, wees enthousiast en denk aan promotie! Niet sub voor sub, maar reageer gewoon eens positief op een ander zijn video. Dan zullen mensen je tegenkomen en klikken ze op je kanaal. Ook kan je Twitter en Facebook aanmaken.

9. Hoe reageerde je vrienden en familie toen je zei dat je een kanaal ging beginnen?

Mijn vrienden vinden het leuk om mijn video’s te kijken en mijn familie boeit het niet heel veel. Mijn ouders houden er wel rekening mee als ik een video aan het opnemen ben.

 10. Plan je video’s in of upload je ze op random momenten?

Ik heb sinds kort een schema, maar door bepaalde omstandigheden, kan die nog niet uitgevoerd worden. Verder heb ik wel standaard uploaddagen: woensdag en zaterdag. Het ligt er aan of ik dan kan uploaden.

Dit was mijn eerste interview samen met Niels. De komende tijd komen er hopelijk nog andere interview online, zo staat er al eentje ingepland met een redacteur van Girlz!

x Iris

8 gedachtes over “Interview met youtuber Niels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s