Vlaanderenreis #4

Heyy <4

De allerlaatste dag in Antwerpen alweer. Dit is daarom ook de allerlaatste blogpost over Antwerpen, toch een beetje jammer. Op deze dag, vrijdag, moesten we weer heel het eind terugfietsen. Weer 93 kilometer terug! Veel plezier met lezen.In de ochtend was iedereen nogal moe. Toch een gek gevoel als je weet dat je in de avond weer terug bent. We moesten alleen nog wel de confetti van de dag ervoor opruimen in de andere kamer. De confetti lag ook nog overal in de gang, overal was confetti. De confetti deden we in een soort doos en dit mocht ik meenemen. Allen ging die wel open in mijn tas, maarja.

Als ontbijt at ik weer gewoon hetzelfde, met sinaasappelsap en multifruit. Het was best lekker! De stemming was een beetje raar, omdat we weer naar huis gingen. Koffers inpakken, en gaan met die banaan.

Samen met Sanne fietsten we naar de eerste stop, het duurde echt wel even. Op de terugweg was er gelukkig ook heel erg weinig wind, dus het ging heel erg snel. We kregen bij alle stops een flesje AA, voor wat energie. Ook kregen we nog wat eierkoeken.

Bij de eenalaatste stop gingen we lekker lunchen. Broodjes kroket! En ook nog wat andere broodjes, met kaas bijvoorbeeld. De reis ging heel erg snel voorbij, aan het einde fietste ik met Sophie en ging het over hoe iedereen sliep op de kamer. Het was echt supergrappig!

Vlak voor het einde gingen we op iedereen wachten. We gingen op een bunker staan, mijn confetti viel weer om en we mochten naar huis bellen. Sophie en ik deden dat in het Belgisch. Het laatste stuk fietsten we in één grote sliert weer terug naar school. Iedereen juichte, maar ik vond het ook wel jammer omdat het voorbij was. Koffers weer uit de bus.

De fiets paste niet in de auto, dus eerst moest ik nog naar school fietsen. Bleeegh. Toen eindelijk lekker naar huis.

Sorry voor deze kortere blogpost, het was namelijk gewoon de weg terug.

x Iris

3 gedachtes over “Vlaanderenreis #4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s