Favoriete Winkels

Heyy <4

Als jullie dit lezen, ben ik lekker in Vlaanderen :). We hebben daar ook best veel vrije tijd, dus waarschijnlijk gaan we ook naar een paar winkels. In deze post mijn favoriete winkels! Veel plezier met lezen :).Forever 21 – Een beetje een rare winkel haha. De ene keer kan ik er ontzettend goed slagen en wil ik alles kopen, maar de andere keer is alles echt ontzettend saai. De laatste keer was het wel heel erg leuk :).

H&M – Komt waarschijnlijk wel in elk lijstje voor met favoriete winkels, zo ook bij mij. Betaalbare, hippe, leuke kleding. Ik kan er altijd wel iets vinden!

Bershka – Hier was ik dus echt nog nooit geweest, tot een paar maanden geleden. Ze hebben hele leuke kleding, ook voor een goede prijs. Vooral de sale is heel erg goed bij de Bershka, alles is dan echt heel erg afgeprijsd.

Pull & Bear – Deze winkel vind ik echt heel leuk, maar de laatste keer dat ik er was niet echt. Alsof ze een beetje in de winter waren blijven hangen ofzoiets. Misschien dat het later weer leuker wordt :).

Primark – Heel erg betaalbare kleding, maar dat merk je eerlijk gezegd ook wel aan de kwaliteit. Alsnog loop ik er wel altijd naar binnen, want vaak hangen er wel leuke dingen.

Hema – Altijd leuke hebbedingetjes. Voor de kleding ga ik er nooit heen, maar make-up, schriften en andere dingen koop ik daar wel altijd.

Hollister – Voor een echte California-sfeer moet je bij de Hollister zijn. De geur alleen daar al! Het enige nadeel is dat het wel wat duurder is, aangezien ik kleedgeld heb kan ik daar niet zo heel veel kopen.

Wat is jullie favoriete winkel?

x Iris

 

12 gedachtes over “Favoriete Winkels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s