Mini Primark Shoplog

Heyy <4

Soms heb ik een tussenuurtje, en omdat mijn school dichtbij de stad is, ga ik dan wel eens naar de stad. Ook een tijdje geleden ben ik weer naar de stad geweest. Ik ben naar de Primark geweest, maar voor de rest had ik niet meer zoveel tijd. Eigenlijk maar goed ook, want ik ga binnenkort naar Vlaanderen! Overal in Nederland zijn veel reizen geannuleerd, vanwege de aanslagen in Belgie, maar bij ons gaat het door. Ik ben zo blij! We gaan dan ook naar Brugge en Antwerpen, waar we veel vrije tijd hebben om te shoppen. In de meivakantie ga ik ook nog naar New York! Even sparen dus…

IMG_6352IMG_6353IMG_6354

Kijk nou hoe leuk! Ik heb geen idee hoe je dit noemt, maar het is wel heel leuk. Perfect om bijvoorbeeld over je bikini te dragen als je toch iets over je bikini wilt dragen. Het schijnt wel een beetje door, maar ik denk dat dat juist wel leuk is met je bikini. Voor dit supervrolijke, zomerse iets heb ik tien euro betaald.

IMG_6350IMG_6351

Vorig jaar heb ik ook dit broekje gekocht, maar dan in het knalroze. Het zit heel lekker, gaat niet stuk en is ontzettend goedkoop. Ik hoefde maar drie euro te betalen! Echt mijn favoriete broekje.

IMG_6356IMG_6355

Mijn nagels zijn de laatste tijd ontzettend slap. Ik kan mijn wijsvingernagel (is dat een woord?) gewoon buigen en dat is niet goed. Daarom heb ik deze nagellak gekocht, maar echt nagellak is het niet. Ik heb het nu al een paar keer gebruikt, maar heel erg veel verschil zie ik niet. Toch jammer, maar het kostte toch maar 1,50.

IMG_6360IMG_6357IMG_6359

Waarschijnlijk ken je ze wel, invisibobbles ofzoiets. Het zijn een soort elastiekjes die extra goed zijn voor je haar. Ze beschadigen het haar niet, terwijl elastiekjes met een metaal stukje dat wel doen. Bij de Primark zaten er twaalf invisibobbles in drie verschillende kleuren in één pakje voor 1,50.

IMG_6363IMG_6361IMG_6362

Deze zomer wordt het denk ik weer veel gebruikt; metallic tattoos. Voor 2,- kon ik deze meenemen. Ik heb nog wat andere tattoos, maar die zijn goud en zilver. Deze vind ik eigenlijk leuker, omdat ze roségoud zijn.

Heb jij al metallic tattoos?

x Iris

15 gedachtes over “Mini Primark Shoplog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s