Q & A – HappyHippieBlog?

Heyy <4

Allereerst: ontzettend bedankt voor de 150 volgers! Ik ben er echt superblij mee en ik had nooit gedacht dat ik dit ook echt zou halen. Omdat ik de 150 volgers heb gehaald komt er binnenkort een hele leuke winactie online, maar ook heb ik deze q&a geschreven. Op Instagram en Whatsapp heb ik gevraagd om vragen voor de q&a en ik ga ze allemaal beantwoorden! Veel plezier met lezen.Waar komt je blognaam vandaan?
Van het nummer Happy Little Hippie van Cody Simpson. Als jullie me een beetje volgen, weten jullie dat ik deze naam voor heel veel dingen gebruik. Twitter, Instagram, WeHeartIt; het past gewoon heel erg bij mij. Happylittlehippieblog vond ik wat te lang duren, happyhippie vond ik iets te kinderachtig, dus daarom heb ik voor happyhipsterblog gekozen. Ik ben er nog steeds heel blij mee :).

In welk land ben je het laatst geweest?
Poe, dat is een moeilijke vraag. Volgens mij was dat Berlijn, daar ben ik in de meivakantie namelijk heen geweest. Over een paar dagen ga ik naar Vlaanderen met heel de derde klas, superleuk! Alleen we moeten wel op de fiets. Negentig kilometer. Op de fiets. En ook weer terug. Jup.

Hoeveel volgers denk je dat je precies over één jaar hebt?
Als mijn blog dan nog bestaat (ik hoop het heel erg), hoop ik dat ik misschien 200 volgers heb. Het gaat op dit moment zo goed dat ik echt niet te veel vooruit wil kijken met mijn blog, nu gaat het supergoed.

Op welke school zit je en in welke klas?
Ik zit op het Johan de Witt-gymnasium in klas 3.

Wat vind je het allerallerallerleukste om te doen?
Zoveel! Maar als ik moest kiezen.. Bloggen, dansen, zeilen, foto’s maken, pennyboarden, shoppen, zwemmen, afspreken, bakken, muziek luisteren, op WeHeartIt, lezen, film kijken, diy’s maken Γ©n eten. Valt best mee toch? πŸ˜‰

Wie zijn je favoriete ‘amateur’bloggers?
Ook al zo moeilijk. De laatste tijd lees ik zelf niet meer zoveel blogs, wat ik superjammer vind. Het is alleen zo druk! Ik volg er op dit moment meer dan 100, maar ik lees ze lang niet allemaal. De blogs van leden van de blogsquad lees ik wel vaak, dat zijn dan toch wel mijn favoriete ‘amateur’bloggers.

Heb je ooit iets stoms meegemaakt door bloggen?
Ja. Er was een keer iemand die bijna dezelfde naam had als ik: HappyHippieBlog. Ik was die dag echt boos geworden, maar ik wist dat ik er niet zoveel aan kon doen; ze had nog nooit van mijn blog gehoord. Na een paar mailtjes is het gelukkig wel opgelost, ze heeft nu een nieuwe naam.

Wat was je motivatie om verder te gaan met bloggen?
Door het bloggen word ik echt vrolijk en ik kan er gewoon schrijven wat ik wil. Dat is zo fijn! Lieve reacties op mijn blog helpen me ook heel erg om verder te gaan met bloggen.

Waarom ben je begonnen met bloggen?
Eigenlijk wilde ik een youtubekanaal beginnen, maar een blog leek me uiteindelijk een beter idee. Nadat ik een beetje had uitgevogeld hoe dat werkte kwam ik in de blogsquad terecht, dat hielp me heel erg. Hierdoor snapte ik het beter en ging het ook steeds een beetje beter met mijn blog.

Hoeveel thema’s heeft je blog ongeveer gehad?
Eentje, maar ik twijfel erover om mijn blog binnenkort een make-over te geven. De kleuren vind ik zelf wat minder leuk, maar het thema is wel gewoon overzichtelijk. Aan de andere kant; heel veel bloggers hebben dit thema. Wat vinden jullie? Laat het even weten in de reacties.

Waarom heb je uiteinderlijk deze gekozen?
Omdat het overzichtelijk is en omdat je de menu’s gelijk kon zien.

Wat is je favoriete kledingstuk?
Oooh wat een erge vraag zeg! Hoe kan ik dat nou kiezen haha. Ik kan dat echt niet! Jeetje. Nee dit lukt gewoon niet. Wel vind ik topjes/crop tops heel leuk. Moeilijk hoor! Hier weet ik echt geen antwoord op.

Wat is je favoriete beautyproduct?
Concealer, dat is ook het enige beautyproduct wat ik redelijk vaak gebruik. Voor de rest gebruik ik niet zoveel, behalve Babylips.

Wat was de leukste dag van je leven?
ClichΓ©, maar ik denk Disneyland haha. Ik was best wel jong, maar ik kan me er echt nog alles van herinneren. Dat zegt al genoeg denk ik. Laatst ben ik ook een dagje naar de Efteling geweest en dat was ook superleuk. Zeilkamp was ook heel leuk. London was ook leuk. Verjaardagsfeestjes zijn ook heel leuk. Feestjes zijn ook leuk. Ik heb gewoon heel veel leuke dagen in mijn leven :).

Waar komt dat <4 vandaan?
Eerst gebruikte ik altijd dit: <3. Dat verandert WordPress dan in een hartje maar eigenlijk is het dus < 3. 4 is meer dan 3, dus meer liefde haha. En natuuuurlijk ook omdat 4 Four is (Divergentfans snappen dit). Een vriendin van mij gebruikt dat ook aardig vaak en ik vond het echt superleuk. Best origineel toch?

Dit was de q&a dan alweer! Wat vonden jullie ervan? De vragen vond ik echt heel leuk bedacht, bedankt voor het sturen van de vragen! Oja, bijna vergeten, nog een keertje: bedankt voor de 150 volgers! <4

x Iris

11 gedachtes over “Q & A – HappyHippieBlog?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s