Unboxing – Eyoba

Heyy <4

Afgelopen tijd zijn er aardig veel pakketjes binnen gekomen. Zo ook dit pakketje van Eyoba. Als allereerste kwamen zij met een aanbod om iets te unboxen. Dat product vond ik niet heel mooi, maar daarna kwamen ze met een ander aanbod; een fotolijst. Dit vond ik wel erg leuk, dus ben ik deze samenwerking aangegaan. Veel plezier met lezen!De doos was echt supergroot! Ik heb nog nooit zo’n grote doos binnengekregen denk ik. Er stond al wel op dat er een fotolijst in zat, dus ik wist dat het pakketje van Eyoba was. De lijst was eigenlijk groter dan ik had verwacht haha. Aan de doos kon ik al zien hoe groot het ongeveer was. Ik wilde wel echt weten hoe de lijst er in het echt uitzag, dus heb ik het snel opengemaakt.

IMG_5634

Toen ik de doos had opengemaakt kwam er vervolgens de fotolijst uit. De randen van de fotolijst zijn best wel dik, maar dat kan ook juist heel erg leuk zijn. De middelste lijst is een beetje bruin/goud. Zelf ga ik die ook wit verven, of een andere felle kleur, dat vind ik leuker denk ik.

IMG_5638IMG_5637

In de lijst zaten een paar briefjes van vogels om al te laten zien hoe het eruit ging zien. De achterkantjes kon je er supermakkelijk uithalen, net als het glas. Dan kan je je eigen foto erin zetten en tada! Mijn eigen foto’s heb ik er nog niet ingedaan, omdat ik eerst nog de middelste lijst wil verven.

IMG_5641IMG_5640IMG_5639

Je kan het ook niet als fotolijst gebruiken, maar gewoon tegen de wand ophangen en er dan bijvoorbeeld planten inzetten. Dat lijkt me ook echt een heel erg leuk idee om te doen! Eerst maar eens de middelste wit maken :).

x Iris

9 gedachtes over “Unboxing – Eyoba

      1. Heel veel op Instagram kijken naar leuke winkels, dan opzoeken op internet. Vervolgens hun emailen met waarom je een samenwerking wilt en met je statistieken! x

        Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s