Review – Pilaten.nl

Heyy ❤

Pilaten.nl, hebben jullie daar al wel eens van gehoord? Ik niet, maar ik kreeg wel een leuk pakketje opgestuurd. Het leek me een leuk idee om deze dan ook te reviewen, in deze review kun je dus de review van het pakketje zien. Er zat een lipmasker in, een zwart masker en een kwast. Veel plezier met lezen!

IMG_5627IMG_5631IMG_5630

Dus, er kwam een pakketje binnen. Een kwast en twee maskers. Ik heb allebei de maskertjes getest, van de zwarte heb ik foto’s. Van het lipmasker helaas niet, ik deed deze ’s avonds op en dan heb ik slechte belichting. Hier kun je als eerste het black head masker zien.

IMG_5784IMG_5783IMG_5789IMG_5791

Vervolgens heb ik deze op mijn gezicht gedaan. Het was echt superzwart, maar het hielp echt! Je moest het maskertje eraf trekken, dat deed wel een beetje pijn, maar hierdoor helpt het het beste tegen puistjes, pukkeltjes en mee-eters. Mijn huid voelde niet extreem zacht, het hielp wel heel goed.

IMG_5628IMG_5632

Woehooee, een lipmasker. Mijn lippen verzorg ik zelf al best goed met lippenbalsem, maar ik heb nog nooit een lipmasker gehad. Zelf wist ik ook niet hoe ik het moest aanbrengen, maar uiteindelijk ging alles goed. De losse velletjes werden van mijn lippen afgehaald, waardoor mijn lippen ook erg zacht waren. Superfijn!

Hebben jullie al eens een lipmasker aangebracht?

x Iris

15 gedachtes over “Review – Pilaten.nl

  1. Hele leuke review en wat een prachtig kwastje. Het zwarte masker staat je ook heel erg leuk. Zelf heb ik ook 1x een lip masker gehad van Pilaten en het voelde zo fijn.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s