Review – Mobielkoopjes

Hey hipsters ❤

In februari heb ik een pakketje mogen ontvangen van Mobielkoopjes, een hele leuke webshop met veel telefoonhoesjes (waaronder iPhone hoesjes) en accessoires. Ik mocht een aantal spullen uitkiezen en er werd ook nog een verrassing naar me opgestuurd! Benieuwd welke? Lees dan snel verder.

IMG_5189

Van de webshop Mobielkoopjes mocht ik één telefoonhoesje uitkiezen en twee accessoires voor mijn telefoon. Op de site hebben ze veel goedkope iPhone 6 hoesjes, die ook nog eens leuk zijn. Ik heb een hele simpele transparante uitgekozen, zodat ik er zelf nog een leuke foto of een leuk plaatje achter kan doen.

IMG_5192IMG_5193IMG_5194

Toen mocht ik nog twee andere accessoires uitkiezen. Als eerste zag ik iets superleuks, oortjes met een rits! Je kent het wel; je wilt muziek luisteren, maar je oortjes zitten supererg in de knoop. Ik heb het dus echt elke dag en het is superirritant! Met een rits gaan ze dus niet meer in de knoop, het is zo fijn! De kwaliteit van de oortjes is ook nog eens goed.

IMG_5198IMG_5201IMG_5200

Het tweede wat ik op de webshop zag, was deze glasbeschermer. Op mijn iPhone zitten al best wel veel krassen, heel erg zonde dus. Door een glasbeschermer komen er geen krassen meer in en kan je scherm ook niet meer breken. Deze glasbeschermer is zelfs getest door er met een hamer op te slaan, toen ging het ook niet stuk! Heel erg beschermend dus.

IMG_5195IMG_5197IMG_5196

Ook stuurde de webshop nog een verrassing op naar mij. Ik was erg benieuwd, maar ik dacht dat het een klein cadeautje zou zijn. Dat was het niet! Het was een prachtig luxe hoesje voor een iPhone 6. Zelf had ik dus al een hoesje gekregen, dus deze heb ik aan mijn moeder gegeven en ze was er erg blij mee.

IMG_5203IMG_5204IMG_5206

Dit waren alle producten die ik heb ontvangen van Mobielkoopjes. Ik ben superblij met alle producten, ze komen allemaal erg van pas! Wat vinden jullie het leukste product?

x Iris

10 gedachtes over “Review – Mobielkoopjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s