Unboxing – BitesWeLove

Hey hipsters ❤

In mijn mailbox zat een superleuk mailtje, ik mocht samenwerken met BitesWeLove! BitesWeLove is een webshop met allerlei lekkere tussendoortjes die verpakt zijn in zakjes. De tussendoortjes zijn helemaal niet zo ongezond en heerlijk om mee te nemen naar school, werk of sport. Ik mocht voor deze samenwerking wel 4 verschillende Bites uitkiezen die ik mocht unboxen, dus die ga ik nu openmaken. Veel plezier met lezen!

IMG_4673 - kopie

IMG_4665 - kopieIMG_4667 - kopieIMG_4666 - kopie

Zo kreeg ik het pakketje binnen. Een stevige doos van karton waar de Bites inzitten, superhandig! Het ziet er ook mooi en netjes uit, niet te druk. Op de achterkant staat allemaal informatie over het pakketje, bijvoorbeeld dat het lekker en goed is (veel superfoods en zaden) en dat het zonder onnatuurlijke geur-, kleur- en smaakstoffen is. Het idee van BitesWeLove is dat je elke week een pakketje krijgt met daarin 4 nieuwe bites, het wordt zelfs aangepast op je profiel.

IMG_4670 - kopieIMG_4671 - kopieIMG_4668 - kopie

De doos was erg gemakkelijk open te maken, wat superfijn is. Ook sluit het weer heel makkelijk, je kan dus goed je Bites bewaren. Aan de binenkant zitten 4 vakjes waar de Bites inzitten. Als je die eruit haalt staat er nog tekst onder, bijvoorbeeld Thank You en een leuke vraag. Bovenop de Bites lag een klein boekje waarin alle informatie stond over de voedingsstoffen van de Bites, erg handig.

IMG_4680IMG_4682IMG_4681

De eerste Bite die ik had uitgekozen is nummer elf, de Banana Coco Choco. Dit is een mix van stukjes chocola, rozijnen, bananenchips (gedroogde banaan) en kokos. Het zag er al zo lekker uit! De smaak is ook erg lekker, vooral de combinatie chocola, banaan en kokos. Een aanrader!

IMG_4684IMG_4685IMG_4683

De volgende; nummer vijftien. In de ‘Crazy About Mokka’ zit het volgende: chocolade maltballen, mokka druppels, walnoten en rozijnen. Ik heb deze vooral gekozen omdat er witte chocola in zit, zo lekker! Ze zijn ook nog best groot. De walnoten zijn ook lekker, net zoals de rozijnen. De mokka druppels vond ik apart smaken. Een beetje naar chocola, maar toch ook totaal niet. Alsnog is deze heel lekker!

IMG_4677IMG_4679IMG_4678

Op vrijdagavond staan deze nootjes ook wel eens op tafel. Zoute en zoete pinda’s door elkaar, superlekker! In nummer 25, Salt & Sweet, zitten dus gezouten pinda’s, gezouten cashewnoten, suiker pinda’s en honing. Heel simpel, maar toch superlekker. Vooral de suiker pinda’s vind ik superlekker.

IMG_4675IMG_4674IMG_4676

De laatste alweer :(. Omdat de appeltaart Bites waren uitverkocht, hebben ze me deze opgestuurd. Het is nummer 17 en het heet Dark Pecan. Zoals je al wel aan de naam kan zien zitten hier pecannoten in! Best lekker. Ook zitten er nog cranberries, rozijnen en stukjes chocola bij. Ik moet zeggen, ze hebben me wel een superlekkere opgestuurd. De cranberries waren echt extreem lekker, de rest was ook superlekker.

Ben je benieuwd naar BitesWeLove? Neem dan zeker een kijkje op hun site! http://www.biteswelove.nl/

x Happy Little Hipster

IMG_4669 - kopie

17 gedachtes over “Unboxing – BitesWeLove

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s