Bucketlist #4

Hey hipsters ❤

Yeaah, weer een nieuwe bucketlist. Ondertussen heb ik weer een paar dingen van mijn bucketlist af kunnen strepen, superfijn dus. Hopelijk krijgen jullie door deze nieuwe post ook nieuwe ideeen voor jullie bucketlist, als jullie die hebben. Veel plezier met lezen!41. Een brief naar mezelf schrijven in de toekomst. Wat zou je tegen jezelf willen zeggen in de toekomst? Als ik dan later er even doorheen zit ofzoiets, kan ik die brief lezen. Ik denk dat het heel erg zal helpen later. De brief ga ik sowieso kwijtraken, vandaar dat ik het gewoon op mijn blog heb geplaatst.

42. Een nieuwjaarsduik doen. Staat ook nog op mijn lijstje! Dit jaar wilde ik het al doen, maar mijn ouders vonden dat ik nog te jong ben. Daarna heb je vaak een longontsteking, maarja, je moet er iets voorover hebben.

43. In een hippiebusje rijden. I love hippiebusjes! Dan moet ik er wel een keertje inrijden :). Een roadtrip door Amerika met vrienden in zo’n busje, hoe leuk!

44. Mijn rijbewijs halen. Toch handig als je met de auto ergens heen kan rijden. Mijn rijbewijs hoef ik, tenzij ik niet rook en drink voor mijn 18e, betalen mijn ouders. Dat scheelt ook weer superveel geld!

45. In een bijna lege bus naast iemand gaan zitten en een praatje maken. Het valt me echt op dat iedereen zijn/haar tas op de stoel naast hem/haar legt. Zelfs als heel de bus volzit! Het lijkt me ook leuk om dan naast iemand te zitten, in een bijna lege bus. Misschien kom je wel naast een heel aardig iemand te zitten!

46. Een churro eten. Gedaan in Duinrell :). Met mijn vriendin Britt ging ik naar de Tinadag en daar hebben we echt superveel gegeten. Ook heel veel churro’s en het was superlekker! Volgend jaar ga ik het zeker weer eten.

47. Meedoen met een lipdub. Ook gedaan! Onze school had in het oude gebouw een lipdub opgenomen. Omdat we zijn ‘verhuisd’ naar een nieuw gebouw werd er een nieuwe lipdub opgenomen en ik heb meegedaan! Je kunt de lipdub hier vinden: Lipdub.

48. Een moestuin beginnen. Vorig jaar zijn we verhuisd naar een nieuw huis, met een grotere tuin. Hierdoor kon ik een moestuin beginnen, want er stond al een kas. Superhandig dus! Ik heb in de zomer en herfst gedaan en ik ga in de lente weer beginnen.

49. Een zonsverduistering meemaken. Check! Ik zat op school toen de zonsverduistering er was. We hebben superlang gezeurd en uiteindelijk mochten we tijdens Frans naar buiten om de verduistering te ‘zien’. Het was erg bewolkt, dus het was gewoon een gezellig uurtje in het parkje :).

50. Een maand lang vegetarisch zijn. Staat ook op mijn lijstje, waar ik stiekem een beetje tegenop zie. Als het me lukt ben ik erg trots op mezelf, een maand lang vegetarisch.. Echt respect voor de mensen die het altijd zijn en voor veganisten!

Dit waren dan weer mijn 10 bucketlist ideeen van deze keer. Heb jij nog een leuk idee voor mijn bucketlist?

x Iris

13 gedachtes over “Bucketlist #4

  1. Nieuwjaarsduik moet je echt een keer doen !! Zo vet ! en geeft echt een kick!! Misschien wil je nog wel eens sky diven ? uit een vliegtuig springen ? bungee jumpen ? Cliff jumpen ?? allemaal dingen die je een kick geven ! 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s