Unboxing – Kadootjes-Online

Hey hipsters ❀

Afgelopen tijd mocht ik met een aantal webshops samenwerken. Zo ook met Kadootjes-Online. Ik kreeg een pakketje binnen met allemaal leuke kadootjes! Ontzettend aardig en het was een hele fijne samenwerking. Wil je weten wat ik allemaal heb gekregen? Lees dan snel verder :).

IMG_4510

IMG_4507

Thuis na een lange dag school.. En wat lag er te wachten? Dit superschattige pakketje! Ontzettend leuk verpakt dus met de poes op de voorkant. Supervrolijk, waardoor ik gelijk zin kreeg om het pakketje open te maken.

IMG_4511IMG_4515

Voordat ik de kadootjes openmaakte zat er nog een lief berichtje bij. Heel aardig dat ze me succes wensten! Ook zaten er allemaal flyers bij met hun social media, zeker volgen dus!

IMG_4529IMG_4528IMG_4527

Ik wist niet wat ze me hadden opgestuurd, dus dat was een hele leuke verrassing. Als allereerste zag ik dit leuke notitieblok in een mooie groene kleur. Er staan hele schattige vogeltjes op en het is vastgemaakt met een clip. De clip kan je gewoon opendoen, dus als de blaadjes op zijn kan je er gewoon weer een nieuwe onderdoen.

IMG_4518IMG_4520IMG_4519

Het tweede kadootje alweer, dit hele schattige huisje. Het is een houten huisje en er zat ook een krijtje bij! Logisch lijkt me :). Het huisje is dus geverfd met krijtbordverf, waardoor je er op kan krijten. Superleuk!

IMG_4525IMG_4523IMG_4526

Er zaten wel 3 kadootjes in het pakketje, ontzettend veel! Het laatste pakketje zijn deze geurstokjes. Ik rook het al toen ik het pakketje openmaakt, echt een sterke lucht! Heel handig dat er een houdertje bijzit, ook nog eens mooi met de gouden details. Zelf hou ik niet zoveel van geurstokjes, dus ik heb het aan een vriendin gegeven die er erg blij mee was.
IMG_4532

Dit waren alle kadootjes die ik heb gekregen, ik ben er erg blij mee. Omdat ik zelf de geurstokjes niet gebruik, heb ik ze aan een vriendin gegeven en die was er ook erg blij mee! De andere 2 spullen liggen nu in mijn kamer. Ook is er nog leuk nieuws voor jullie, ik mag namelijk een korting van 10% aan jullie aanbieden! Bij aankoop vanaf 10 euro kun je bij het bestelproces de code: happyhipsterblog invullen en dan krijg je 10% korting. De korting is geldig tot en met 31 maart 2016, snel bestellen dus :).

x Happy Little Hipster

IMG_4530

21 gedachtes over “Unboxing – Kadootjes-Online

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s