Review – Casetastic

Hey hipsters ❤

Supergoed nieuws, ik mocht een telefoonhoesje uitzoeken van Telecom Telecom, ontzettend leuk! De webshop heeft erg veel mooie hoesjes, ik heb een iPhone 6 beschermhoesje mogen uitzoeken. Er was veel keus, maar uiteindelijk heb ik toch mijn favoriete hoesje gevonden. Laatst konden jullie op mijn wishlist zien dat ik graag een marble hoesje zou willen, die heb ik gevonden! In deze post ga ik het beschermhoesje reviewen, veel plezier met lezen!

IMG_4712

Het hoesje kwam erg snel binnen, wat heel erg fijn is. Toen ik thuiskwam van school lag het pakketje op de deurmat. Ik heb het supersnel opengemaakt en er foto’s van gemaakt. Zo kwam het hoesje binnen:

IMG_4710

Het beschermhoesje is van TPU, een zacht hoesje dus. Dit heeft als voordeel dat het je mobiel extra goed beschermt en het gaat makkelijk om je mobiel heen. Je merkt gelijk dat het van goede kwaliteit is, omdat het geen ‘flubberhoesje’ is. Veel zachte hoesjes zijn namelijk flubberachtig en gaan gemakkelijk van je mobiel af, waardoor ze minder goed beschermen. Deze heeft dat niet en blijft goed zitten.

IMG_4707IMG_4708

Hier kan je het hoesje zien. De kwaliteit is, zoals ik al zei, echt heel goed. Het hoesje is 3 millimeter dik en het beschermt ontzettend goed. Omdat het 3 mm dik is blijft je mobiel ook mooi dun. Sommige hoesjes zijn namelijk zo dik dat het echt niet meer fijn is en dat je mobiel dikker en zwaarder wordt.

IMG_4709

Wat ook fijn is, is het materiaal. Zoals ik zei is het materiaal TPU. TPU is sterker dan siliconen, minder stroef (en dus makkelijker in je broekzak te schuiven) maar net zo flexibel en schokabsorberend. Als laatste nog de speciale inkt: Speciale UV-licht bestendige inkt. Hierdoor kan je mobiel lang in de zon liggen, zonder dat de kleur verandert. Nog een pluspunt dus!

IMG_4711

Zouden jullie dit hoesje of een ander hoesje van Casetastic willen hebben? Hier is een link van alle Casetastic hoesjes, echt een aanrader als je een leuk hoesje zoekt: Casetastic hoesjes.

x Happy Little Hipster

12 gedachtes over “Review – Casetastic

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s