1000 vragen aan jezelf #2

Hey hipsters ❀

Omdat 1000 vragen nogal veel vragen zijn, besloot ik om een deel 2 te schrijven zodat het toch nog een beetje opschiet. Ook al vraag ik me echt af hoe ik ooit 1000 vragen ga beantwoorden. Hier in elk geval weer 15 vragen :).

16. Hoe oud hoop je te worden?

Rond de 80/90 jaar lijkt me een mooie leeftijd. Al vind ik het wel erg raar om dit zo nu te zeggen hoor. Weet je hoe lang ik nog leef! Als ik dan toch antwoord moet geven zou dat het zijn. Wel oud, maar niet dat ik meer pijn heb dan dat ik het nog leuk vind.

17. Aan welke vakantie denk je met weemoed terug?

‘Met weemoed’, hahah. Toch de vakantie in Vietnam denk ik. Of toch Amerika? Amerika dan maar. Vietnam was prachtig, maar toch iets te vies vond ik. Niet echt vies, maar sommige ‘hotels’ waren echt smerig en daar liepen de wc’s over. Amerika was echt echt echt prachtig. Ik weet nog dat we bij een heel mooi meer waren, bij de Grand Canyon met zonsondergang, Las Vegas. Pfoe, dat was mooi.

18. Hoe voelt liefdesverdriet voor jou?

Geen idee! Ik heb wel eens verkering gehad enzo, maar echt liefdesverdriet heb ik nog niet gehad. Maar goed ook denk ik, het lijkt me echt verschikkelijk. In boeken beschrijven ze het altijd zo dramatisch, ik ben benieuwd of dat ook echt zo is. We zullen zien :).

19. Had je liever anders willen heten?

Nee! Echt voor geen 100%. Soms dan vind ik dat een naam niet echt bij een persoon past. Bij mezelf heb ik dat echt niet. Vrienden en vriendinnen vinden ook dat Iris, ja dat ben ik. Tess vind ik ook een mooie naam, of Joy. Iris is en blijft toch echt mijn naam.

20. Waarin heb je aan jezelf getwijfeld?

Ehm. Even denken hoor. Wel veel volwassen vragen zeg! Serieus in elk geval. Oja, ik heb getwijfeld of ik wel naar het gymnasium kon. Heel gek, ik was gewoon echt ruim goed genoeg ervoor, maar toch. Ik dacht dat het allemaal veeeel moeilijker zou worden en had echt het standaard idee in mijn hoofd van dagenlang leren. Gelukkig viel het allemaal wel mee :).

21. Maakt het veel uit wat anderen van je zeggen?
Ja. Je kan hier natuurlijk ook nee op antwoorden, maar dan lieg je volgens mij. Tuurlijk maakt dat uit! Als je iets superleuks aantrekt voor je gevoel, maar niemand geeft een compliment, dan trek je het niet snel nog een keer aan. Als je heel veel complimentjes krijgt juist wel weer. Ik trek wel gewoon aan wat ik leuk vind, maar de mening van anderen is ook belangrijk.

22. Wat is je favoriete dagdeel?

De avond. ’s Ochtends kun je me echt niet wakker krijgen en ik doe ook helemaal niks. De dag begint ook pas op zaterdag en zondag rond 1 uur, dan gebeurt er pas iets. Zonde, maar zo zit ik nou in elkaar :). In de avond ben ik ook superproductief en krijg ik opeens echt de beste ideeen.

23. Kun je goed koken?

Telt een ei mee met koken? Ik kan het voor geen ene meter. Een cake bakken is al een probleem. Mijn goede voornemen is om meer te koken, maar er is nog niet echt iets van gekomen. Wel wil ik echt kunnen koken en niet elke avond iets bestellen. Werk aan de winkel dus…

24. Op welk seizoen lijk je het meest?

Zomer denk ik. Vrolijk hoort toch wel het meeste bij zomer :). Het is ook mijn lievelingsseizoen dus misschien komt het ook daardoor. Welke karaktereigenschappen horen eigenlijk bij welk seizoen? Moeilijk hoor.

25. Wanneer heb je voor het laatst een dag helemaal niets gedaan?

De eerste dag van de vakantie. Helemaal niks! Liggen, beetje chillen, beetje uitslapen, beetje relaxen. Heerlijk :).

26. Was je een gelukkig kind?

Nou dat ben ik nog steeds hoor! Maar, ja ik ben een gelukkig kind.

27. Koop je vaak bloemen?

Echt nooit. Als cacti meetellen met bloemen wel ooit, maar verder niet. Ik snap het nut van bloemen geven niet helemaal, een boek is toch veel leuker? De bloemen worden na een tijdje al niet meer mooi, terwijl boeken eeuwen mooi blijven. Zal wel aan mij liggen haha.

28. Wat is je droom?

Gelukkig zijn. Dat ben ik nu ook al hoor, maar dat wil ik vooral blijven. Voor de rest zie ik wel wat er gaat gebeuren, het kan echt alle kanten op.

29. In hoeveel huizen heb je gewoond?

In 3 huizen! Toen ik geboren was woonde ik in een klein huisje met mijn ouders. Daarna kwam mijn broertje er ook gezellig bij en toen zijn we verhuisd. Omdat we een normaal gezin waren gingen we in een woonwijk wonen. Het was een leuk huis en we zijn daar vorig jaar weggegaan. Mijn ouders wilden verhuizen, naar een huis waar ze gewoon nog lang in wilden wonen. Nu wonen we iets langer dan 1 jaar in dit huis.

30. Wat is jouw guilty pleasure?

Tja.. Moet het per se iets met eten zijn? Volgens mij niet. Dan is mijn guilty pleasure dat ik naar Minecraft Map van een Kijker kijk haha. GameMeneer, Don, uploadt dit altijd op zijn kanaal en ik vind het leuk om te kijken. Iedereen zo z’n trekjes :).

Wat is jullie droom?

x Happy Little Hipster

Bron foto’s: WeHeartIt

24 gedachtes over “1000 vragen aan jezelf #2

  1. Leuk ingevuld! Ik had precies hetzelfde. Ik zit nu ook in gymnasium en had eerder ook enorme twijfels of het me wel zou lukken, ben toch blij dat ik het heb gedaan (: X Nienke

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s