Beste The Voice Audities

Hey hipsters ❤

Ik volg al aardig lang het programma The Voice, zowel The Voice Kids als The Voice Of Holland. In die jaren zijn er aardig wat goede talenten voorbij gekomen, die ik ook aan jullie wil vertellen. Bij elke persoon staat een linkje naar zijn/haar blind audition. Bekijk ze alsjeblieft, er zitten namelijk echt fantastische audities tussen. Bij The Voice Of Holland zijn het vooral bekende, bij The Voice Kids zitten er ook een paar minder bekende tussen die ik heel goed vind. Deze keek The Voice of Holland, de volgende keer The Voice Kids. Veel plezier met lezen/luisteren!

Babette – Ergens rond 2012 heeft Babette een keer meegedaan. Ze kwam uiteindelijk in de finale, maar ze won niet. Ze wilde nog een keer terugkomen en dat heeft ze gedaan! Ik vond dat ze er superleuk uitzag, ze zong Mamma Knows Best. Uiteindelijk draaiden er 3 stoelen.

Jennie Lena – ‘Mweh, ze scheeuwt’, ‘Het is meer krijsen’, nou ik vind het gewoon goed. Haar auditie, Who’s Loving You, heb ik denk ik meer dan 30 keer geluisterd. Zo ontzettend knap gedaan! De liedjes daarna vielen een beetje tegen, maar Who’s Loving You en haar liedje met Anouk, Let’s Run Away Together, vind ik ook leuk.

Julia van der Toorn – Ze mocht absoluut niet ontbreken in dit lijstje, Julia. Met haar gitaar speelt ze vrolijk op haar gitaar, de verdiende winnares! Haar cd heb ik ook nog een keer beluisterd, maar verder… Toch een minpuntje, na The Voice hoor je meestal niet meer zoveel van de winnaars/winnaressen.

Floortje Smit – Al best wel lang geleden.. Toen ik naar haar keek heb ik volgens mij echt 3 weken lang haar auditie op replay gezet. Nu ik het terughoor vind ik het nog wel goed, maar 3 weken?! Respect voor mezelf.

O’G3NE – De zusjes, vroeger Lisa, Amy & Shelly wilde het ook weer eens bij The Voice proberen. Met succes! Ze waren het eerste drietal wat samen meedeed. Uiteindelijk hebben ze gewonnen en nog een single gemaakt die nu ook in mijn playlist staat: Wings to Fly.

Sandra van Nieuwland – Luister ik nu nog iets van haar? Nee. Maar ik heb wel haar cd gekocht dus ze kon ook niet ontbreken. Haar unieke stem was echt geweldig. In dat seizoen moesten de coaches ook nog punten geven, ze kreeg superveel tienen! Ze heeft dat seizoen toen ook gewonnen. Dit jaar deed

Emmaly Brown – Emmaly kreeg veel haat over zich heen terwijl ze meedeed met The Voice of Holland. Zelf vond ik haar belachelijk goed, maar ik kan begrijpen dat mensen het schreeuwerig vonden. Uithalen, uithalen en uithalen. Maargoed, ik vind dat leuk :).

Dit was mijn lijstje, niet zo heel lang. De volgende keer komt er echt een waslijst met allemaal audities van The Voice Kids. Hebben jullie nog een leuke auditie? Laat het even weten in de reacties.

x Happy Little Hipster

10 gedachtes over “Beste The Voice Audities

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s