Bucketlist #3

Hey hipsters ❀

Het is weer eens tijd voor een nieuwe bucketlist. Ik ga niet te lang typen, veel plezier met lezen van deel 3 alweer! Oja, als jij nog een leuk idee hebt voor mijn bucketlist, laat het even weten in de reacties.31. Naar een hal met heel veel trampolines gaan. Op vlogs zie ik dit aardig vaak voorbij komen, een trampoline hal! Sinds ik ben verhuisd staat er een trampoline in de tuin en het is echt superleuk. Het lijkt met echt leuk om naar een hal met alleen maar trampolines te gaan! Moet lukken toch?

32. Een donutknot in mijn haar maken. Geen idee waarom ik dit ooit in mijn bucketlist heb gezet maargoed. Ondertussen heb ik het ook al een aantal keren gedaan, maar het blijft zo moeilijk! Al die losse plukjes…

33. Een mooi nail-art design maken. ‘Easy nail art’, ja vast. Waarom gaat het dan altijd mis als ik het probeer? Blijven oefenen, net zolang totdat ik dus een echt mooi design kan maken.

34. Op hele hoge hakken lopen. Ik loop nooit op hakken. Maar dan ook echt nooit. Nooit nooit. Toch wilde ik het een keertje doen en dan wel in 1 keer goed. Vorig jaar ben ik met wat vriendinnen naar Amsterdam geweest, daar hebben we bij de Forever 21 op hele hoge hakken gelopen. Moeilijk moeilijk.. Gelukkig niet gevallen :).IMG_6128 (2).JPG35. Sushi proberen. Schaamschaam… Nog nooit sushi gegeten.. I know.. Daarom staat het ook op m’n bucketlist. Moet niet zo moeilijk zijn om te regelen toch? Veel mensen zijn echt obsessed met sushi, dus ik moet het echt een keertje proberen.

36. Naar de kermis met een vriendin. Elk halfjaar is er kermis bij mij op het dorp. Niet heel groot; botsauto’s, blikjes gooien en een suikerspinkraam. Ook zijn er altijd pony’s en paarden op de ponymarkt. Oja en nog allemaal kraampjes op de markt. Vorige keer kon ik zelfs een uil op mijn arm nemen! Het was echt superleuk. Deze kan ik dus al heel vaak van mijn bucketlist afstrepen.

37. Langs de McDrive op de fiets. Hoe leuk is dat? Tussen al de auto’s lekker op je fiets door de McDrive. Lijkt me echt geweldig, vooral om de reacties te zien van anderen. Alleen ik zou dat echt niet durven, behalve als ik met een grote groep ben.

38. Op tv komen. Tja, wie wilt dat nou niet. Lijkt me wel gek hoor, jezelf op tv zien. Ik stond wel een paar keer in een tijdschrift en dat was al supergek.

39. Tegel 2048 hebben in het spel 2048. Er was eens een tijd dat iedereen, maar dan ook iedereen het spel 2048 speelde. Het was echt frustrerend als je telkens niet tegel 2048 had. Na heeeeel lang proberen is het uiteindelijk toch gelukt.

40. Wreck This Journal afmaken. Ooit een keer gekregen, maar wanneer heb ik nou de tijd om heel dat boek af te maken? Nou nu niet in elk geval. Misschien dat ik het boek ooit nog eens afmaak. Het is in elk geval wel superleuk om te doen.

Wat staat er nog op jouw bucketlist?

x Happy Little Hipster

24 gedachtes over “Bucketlist #3

  1. hahahahaha, door een McDrive fietsen is inderdaad leuk ! LoL geen idee waarom ik dat ooit eens gedaan heb, maar was een geniaal moment πŸ™‚ … Ik moet ook maar eens een bucket list maken.. kheb er nog geen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s