Boeken Wishlist

Hey hipsters ❤

Terwijl ik mijn verlanglijstje aan het maken was, kwam ik erachter dat er echt ontzettend veel boeken waren die ik nog wilde lezen. Omdat het er zo veel waren, heb ik besloten om er een aparte post over te schrijven. Heb jij nog een boek dat je heel graag wilt lezen? Laat het even weten in de reacties. Veel plezier met lezen!

Divergent deel 3 – Allegiant
Jaaa alweer Divergent. Het rare is dat ik deel 3 nog niet eens heb gelezen! Dit boek staat echt bovenaan mijn wishlist, want het komt in maart al in de bioscoop. Altijd het boek lezen voordat je de film kijkt natuurlijk.

Divergent 0.1 – Het verhaal van Four
Divergent vanuit het beeld van Four, één van de hoofdrollen uit de serie. Four is echt suuuperleuk dus het verhaal van zijn kant zou ik ook supergraag willen lezen. Het is dus geen deel 4, maar wel een superleuk boek om te hebben.

Girl Online On Tour
Kennen jullie Zoella? Zij is een superleuke youtuber. Ze heeft zelfs een eigen boek geschreven; Girl Online. Vorig jaar heb ik dat boek gelezen voor een Engels opdracht en het was echt een leuk boek. Nu is er een vervolg en die wil ik ook zeker lezen.

14000 things to be happy about
Ooit een keer verdrietig? Hier een boek met 14000 dingen waar je blij om kan zijn. Dit boek heb ik voor het eerst gezien op WeHeartIt en het leek me echt een leuk boek! Al vraag ik me wel af wie die 14000 dingen heeft bedacht.. 14000?!

The perks of being a wallflower
‘Een aanrader!’ ‘Beste boek sinds tijden!’ ‘Prachtig geschreven!’ Zomaar wat dingen die over dit boek worden gezegd. Voor Engels moest ik 1000 bladzijdes lezen, dus keek ik wat de aanraders waren. Dit boek sprong er echt uit, dus die staat nu ook op mijn wishlist.


Paper towns
Een van de beste films die ik ooit heb gezien. Cara Delevingne is echt geweldig en zij speelt de rol van Margot in de film. De film is grappig, leuk, lief, en nog veel meer. Het gaat over 3 vrienden die bijna van de middelbare school afgaan. Plotseling verdwijnt Margot en ze laat allemaal hints achter. Ik heb de film zelfs of DVD! Nu nog het boek lezen.

Het bucketlist boek
De meesten van jullie weten waarschijnlijk wel dat ik een Bucketlist heb. In dit boek staan nog 500 andere leuke ideeen voor je bucketlist. Als je er eentje hebt gedaan kan je dat ook nog eens afvinken. Superhandig!

Serie van De Selectie
Als je zoekt op ‘leuke series om te lezen’, komt De Selectie al snel naar boven. Het is een serie die gaat over een prins. Die prins zoekt een vriendin en daarom nodigt hij veel meisjes uit. Telkens vallen er een paar af. Klinkt ontzettend cliché en saai, maar dat is het echt niet.

Kapot van Carry Slee
Carry Slee vind ik persoonlijk de beste schrijfster van Nederland. Al haar boeken heb ik minstens 3 keer gelezen, net zoals ik de films minstens 3 keer heb gezien. Er is een nieuw boek, Kapot. Misschien mag ik deze lenen van mijn nicht, maar alsnog staat deze ook op mijn verlanglijstje.

Chanel/Vogue
Echt een fantastisch boek voor alle bloggers. Een Chanel of een Vogue boek. Met allemaal foto’s, verhalen, van alles en nog wat. Ja, wat moet ik hier nou over zeggen? Een Chanel of Vogue boek, dat zegt al genoeg.

Attachments
Van Rainbow Rowell heb ik het boek Eleanor & Park gelezen. Dat vond ik zo ontzettend leuk en goed dat ik dit boek ook supergraag zou willen lezen. Attachments lijkt me daarom ook leuk. Oja, Fangirl heb ik ook gelezen van Rainbow Rowell.

Het grote dilemma boek
Aan elk kind vertellen dat sinterklaas niet bestaat of voor altijd 1 pepernoot in je schoen hebben? Nooit meer warm eten of alles wat je leest lees je hardop? Liever olijfolie zweten of liever dat al je eten te pittig is? Zomaar wat dilemma’s uit het grote dilemma boek. Leuk om eens over na te denken.

Wonder
Misschien kennen jullie dit boek wel. De kaft is blauw en er staat een jongen op met maar 1 oog. Daar gaat het ook om, om die jongen. Een bijzonder boek wordt er gezegd, dus lijkt me ook mooi om te lezen. ‘Don’t judge a book by it’s cover, don’t judge a boy by his face.’

Het boek met alle antwoorden
Dit boek hoef ik echt niet per se te hebben, maar ik wilde het wel even laten weten aan jullie, omdat ik het idee erachter zo leuk vind. Waarschijnlijk kent iedereen wel de magic 8ball, je stelt een vraag, dan schudt je met de bal en vervolgens geeft die een antwoord. In het boek met alle antwoorden stel je ook een vraag, daarna sla je het boek op een willekeurige bladzijde open. En tadaa, daar is je antwoord!


My true love gave to me
Oké, don’t judge a book by its cover, maar deze is toch wel echt prachtig. Zowel deel 1 als deel 2 ziet er zo mooi uit! In dit boek staan 12 verhalen van verschillende schrijvers. Het is vooral bedoeld om tijdens kerst of in de winter te lezen, met chocomel met slagroom bij de openhaard. Lijkt me een heel leuk boek.

All the bright places
Theodore Finch and Violet Markey are two teenagers that want to escape from their small Indiana town. Violet wants to move away and escape the memories of her sister’s death while Theodore continually dreams of dying, but is always stopped from bringing any of his plans to fruition. The two of them meet up by chance on their school’s bell tower and strike up a friendship. However while Violet finds that she’s able to grow and somewhat surpass her grief, Theodore’s own issues continually haunt him. Alweer een young adult boek, daar hou ik gewoon van. Dit boek wordt door New York Times vergeleken met Eleanor & Park en The Fault in our Stars, die boeken vind ik echt heel goed. Daarom lijkt dit boek me ook leuk.

Pointless boek 2
Van mijn opa en oma heb ik het Pointless boek 1 gekregen. Het is echt een leuk boek met allemaal opdrachten die je heel erg creatief kan uitvoeren. Er is nu ook een deel 2 van, die me ook heel erg leuk lijkt. Misschien denken sommigen; is dat niet een beetje Wreck This Journal? Een beetje, maar dit boek heeft wat kleinere opdrachten waarbij het ook niet zo snel kapot gaat ;).


A work in progress
Connor Franta, een bekende youtuber. Net als Alfie (Pointless boek) en Zoella (Girl Online), besloot hij ook om een boek te schrijven. Hij beschrijft hoe hij met Youtube is omgegaan, maar niet alleen dat. Hij schrijft namelijk niet alleen over Youtube, maar vanaf zijn kinderjaren beschrijft hij alles. Er zitten ook foto’s bij van hem, oh, en de kaft is ook prachtig.

Happy Life
Masha, bekend van Beautygloss (meer dan 450.000 abonnees), Vloggloss (meer dan 180.000 abonnees, Happy Life (haar zelfgeschreven boek), de Beautygloss Party (een jaarlijks evenement dat 3 dagen duurt), het vriendinnenweekend (een weekend door haar georganiseerd met veel anderen), Beautygloss (haar eigen blog), oftewel; wie kent haar niet? Haar boek Happy Life staat vol met haar levensverhalen, tips voor een blog, tips voor dagelijkse dingen en nog veel meer. Een musthave!

De Vijfde Golf
Deze maand is the 5th Wave in de bioscoop gekomen. Ik ga er waarschijnlijk heen deze maand! Laatst kwam ik ook achter dat er een boek van was, ik wist dat helemaal niet. Als de film goed is, zou ik dit boek ook echt supergraag willen lezen. Het is een young adult boek, een soort switch tussen Divergent en The Hungergames.

De Blogbijbel
Tja, je bent een blogger of je bent het niet ;). Omdat ik nog niet zo lang blog en ik het wel wil blijven volhouden, lijkt dit boek me handig. Er staan tips in, trucjes, motivatiestukjes, inspiratiestukjes, leuke illustraties. Handig, zodat ik steeds beter kan worden met mijn blog.

Pfoe, dit waren wel erg veel boeken. Hebben jullie nog een boek op je wishlist staan? Laat het even weten in de reacties.

x Happy Little Hipster

bron foto’s: WeHeartIt

26 gedachtes over “Boeken Wishlist

 1. Wow leuke boeken! De Blogbijbel en The Pointless Book 2 zijn erg leuk! Paper Towns vond ik een beetje tegenvallen. Zelf wil ik graag nog de Divergent serie lezen, Girl Online, Niet te filmen, De kick, Eleanor & Park en nog veel meer lezen!

  Liked by 1 persoon

 2. Dat zijn veel boeken! Ik wil ook nog zoveel boeken lezen. Maar ik koop ze. Moet toch even een andere manier ervoor vinden. Ik heb onlangs het boek Koorts gelezen. En wil het meisje in de trein ook nog lezen..

  Liked by 1 persoon

 3. Ik heb Paper Towns gelezen, en ik vind het een top boek, niet zo goed als The Fault in our Stars maar wel een heel origineel verhaal. De film heb ik helaas nog niet gezien. Girl online on tour wil ik ook heel graag nog lezen want ik heb deel 1 net uitgelezen.
  Kapot van Carry Slee is ook erg goed!

  Liked by 1 persoon

 4. Erg leuke boeken! Wonder en Girl online on tour vond ik allebei erg leuke boeken! Zeker het lezen waard! Deel 1 van de selectie vond ik niet zo goed. Maar ik moet wel toevoegen dat deel 4 (The Heir) echt super tof was, de serie werd namelijk steeds beter!! een aantal van de boeken op jouw wishlist staan ook op mijn wishlist 😀

  Liked by 1 persoon

   1. Oh ja! Ik weet niet of je het al gelezen hebt maar ‘Red Queen’ (of Rode koningin) is ook een super toffe serie om te lezen! Boek 2 is ook net uitgekomen!! en verder raad ik het boek ‘One’ ook aan 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s