Unboxing – MatchBoox

Hey hipsters ❤

Mijn eerste samenwerking! Samen met MatchBoox heb ik samengewerkt, wat erg fijn was. MatchBoox is een bedrijf dat allemaal soorten boekjes verkoopt. 1 van deze boekjes heb ik mogen ontvangen en die ga ik nu unboxen. Veel plezier met lezen!

De boekjes van MatchBoox zijn erg bijzonder, het zijn namelijk in harmonicavorm gevouwen boeken in lucifersdoosjes. Hierin zitten verhalen van superveel bekende boeken, zoals Jan Mulder, André Kuipers, Wilfried de Jong, Joke van Leeuwen, Kader Abdolah, Leo Vrooman en nog veel meer. Er is echt ontzettend veel keus en je kan zelfs je eigen boekje ontwerpen. Oh, ook is het met de hand gemaakt. Genoeg gepraat, unboxtijd!

Het is opgestuurd in een grote envelop met een mooi logo. Mijn naam en adres zijn er ook nog eens mooi opgeplakt. In de envelop zitten twee dingen; een briefje en het doosje met het boekje erin. Op het briefje staat echt heel erg veel informatie, alle boekjes en nog een stukje van de bedenker. Heel leuk om te lezen!

Tromgeroffel… Het boekje zelf! Ik heb het boekje Droge Keel van Wilfried de Jong ontvangen met het beeld van Nanne Meulendijks. Het zit in een chique zwart doosje, waarin MatchBoox staat gegrafeerd. Het boekje zelf is ook prachtig, met mooie illustraties. Ik ben hier echt ontzettend blij mee!

Wat vinden jullie van dit ontzettend leuke boekje?

x Happy Little Hipster

11 gedachtes over “Unboxing – MatchBoox

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s