Lipbalm Stash

Hey hipsters ❀

Huh, alweer een lipbalm stash? Jup de allerlaatste. Dit zijn de rest van mijn lipbalms. Voor de rest heb ik geen make-up, dus dit is waarschijnlijk ook de laatste stash. Veel plezier met lezen!

Als allereerste deze lip roll-on. Tijdens de verrassing van mijn vriendinnen kreeg ik deze hele fijne roll-on. Ik had nog nooit zoiets gehad, dus het was heel leuk. Het product is van The Body Shop. De geur is roos, ik vind niet dat het daar ook echt naar ruikt. Wel ruikt het heel erg lekker. In dit flesje zit 10 milliliter.

Product twee van The Body Shop. Ze hebben daar ook veel lip butters, 4 soorten. In het tijdschrift Girlz stonden veel producten met watermeloen, daarbij stond deze ook. De lijn heet Born Lippy en zoals ik al ze ruikt het naar watermeloen. Producten van The Body Shop zijn natuurlijk, dus het is ook echt watermeloen zonder toegevoegde suiker. Het helpt de lippen heel erg, ze worden heel zacht.

Nog bijna niet gebruikt, geen idee waarom niet. Deze lip butter van Labello is namelijk ontzettend lekker. Het ruikt hemels, naar TicTac. Op de verpakking staat vanilla en macademia, maar het ruikt heel erg naar TicTac. Deze heb ik bij het Kruidvat gekocht.

Weer een lip butter, deze is van de Nivea. Het is exact dezelfde als de vorige, alleen dan met framboos. Vraag me niet waarom het twee verschillende merken zijn. Heel onlogisch, maar ja, het is zo. Deze ruikt inderdaad naar framboos, best lekker.

Yes, mijn favoriet. En ja, ook dit is in de geur watermeloen. Watermeloen is gewoon lekker. Labello werkt altijd ook erg goed voor je lippen. De kleur is ook erg mooi, het geeft een soort glim aan je lippen. Mijn lievelingslipbalm.

Labello, Pearly Shine. Deze heb ik sinds 2012 ofzoiets. Ik ga ‘m nu ook weggooien, de Labello ruikt ook niet meer lekker en is al zo ontzettend uit. Als jullie dit lezen is deze dus waarschijnlijk al weg.

Wat is jullie lievelingslipbalm?

x Happy Little Hipster

36 gedachtes over “Lipbalm Stash

  1. Ik vind de lipbalms van de action vaak fijner in gebruik dan de dure van labello, maar dat is natuurlijk een mening. Ik heb een poos geleden de coconut care gekocht. Laats van SoMe, ook bij de action, een lipbalm in de geur aardbei gekocht. Hij smaakt er zelfs naar! Ik kan hem je zeker aanraden, en hij is niet duur.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s