1000 vragen aan jezelf #1

Hey hipsters ❀

Het begin van een nieuwe serie! Deze serie heb ik al een aantal keer voorbij zien komen. Bij Ellis zag ik deze serie als eerste, ik heb gevraagd of ik het mocht overnemen en dat mocht. Daar ben ik heel erg blij mee! 1000 vragen, ik kan dus nog wel even vooruit. Per blogpost beantwoord ik 15 vragen. Veel plezier met lezen!

1. Met wie kun je het beste opschieten?

Met mijn vrienden en vriendinnen. Logisch misschien? Met Luke en Laurens kan ik goed opschieten, maar ook met mijn nicht/beste vriendin Emma. Soms vraag ik me af waar je het nog over kunt hebben als je elkaar al zo lang kent.

2. Waar besteed je te veel tijd aan?

Social media. WhatsApp, Instagram, Twitter, Snapchat, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Per dag minimaal 1 uur, wat ik eigenlijk veel te veel vind. Natuurlijk besteedt ik ook veel tijd aan mijn blog, maar dat is niet te veel. Wel veel, maar ik vind het nog steeds heel leuk.

3. Om welke grappen kun je heel hard lachen?

Om de grappen op Instagram. Je hebt dan altijd accounts met supergrappige foto’s. Ik moet daar zo erg om lachen! Om 1 foto heb ik heel erg lang moeten lachen, daar stond op: when a teacher asks what the answer is of 2+2. Vervolgens stond er iemand en die wees naar Four, van Divergent. Ik moest zo ontzettend hard lachen!

15 maart 2015 038.PNG

4. Wanneer heb je voor het laatst iets voor het eerst gedaan?

Vandaag heb ik voor het eerst me aangemeld voor een site waar je kan verdienen met bloggen. Jaja, rijke tata.

5. Huil je makkelijk in het bijzijn van anderen?

Nee, ik kan dat best makkelijk verbergen. Soms heb ik echt het gevoel alsof ik moet huilen, maar even op mijn tong bijten en weer door.

6. Waar bestaat je ontbijt uit?

Een paar boterhammen met beleg. Heel standaard, maarja. Soms trouwens een eitje, maar dat is echt 1 keer per maand op een zondag ofzoiets.

7. Wie heb je voor het laatst een kus gegeven?

Een onbekende hahah. Ik was op een verjaardag en ja dan moet je iedereen feliciteren enzo. Dus die onbekende gaf me 3 kussen en ik haar ook, wel op haar wang hoor.

8. Waarin lijk je op je moeder?

Ehm… Tja. Veel kletsen op school? Mijn moeder deed dat vroeger ook heel veel. Ik nu ook dus ik denk dat ik daarin op haar lijk? Voor de rest weet ik namelijk niet echt veel. Ik lijk meer op mijn vader.

9. Wat doe je ’s ochtends als eerste?

Zuchten. Alleen doordeweeks dan, de wekker staat namelijk meestal om 6:30. Als ik met de bus gaan staat de wekker zelfs op 6:00! Zo ontzettend vroeg. Zucht.

10. Ben je een goede voorlezer?

Raar om over jezelf te zeggen, maar ja redelijk goed. Op de basisschool werd ik gekozen tot de beste van mijn klas. Uiteindelijk had ik niet gewonnen van de school, maar het was toch mooi meegenomen.

11. Tot welke leeftijd geloofde je in Sinterklaas?

Tot groep 5 denk ik. In groep 4 waren er al heel wat mensen die stoer riepen dat hij niet bestond, maar ik bleef toch geloven. In groep 5 vond ik het wel spannend om mijn mond te houden tegenover mijn klasgenootjes.

12. Wat wil je nog graag kopen?

Een designer handtas, die van CΓ©line. Alleen veel geld heb ik niet. Blijven dromen…

13. Welke karaktereigenschap zou je graag willen hebben?

Moeilijk om te zeggen. Ik vind dat je prima bent zoals je bent, maar als ik echt moest kiezen zou ik wat gezelliger willen zijn in groepen. Best moeilijk om dan supergezellig te zijn vind ik.

14. Wat is je favoriete tv-programma?

Expeditie Robinson! Jammer dat het seizoen al is afgelopen. Wel moeten er dan leuke kandidaten meedoen, Tim en Teske vond ik heel erg leuk. Alle proeven, complotjes, eilandraad, weinig eten, grappen, afvallerseiland, gewoon zo leuk!

15. Wanneer ben je voor het laatst in een pretpark geweest?

Dat is wel lang geleden. Een jaar denk ik? Misschien wel anderhalf jaar zelfs! Tijd om weer eens naar een pretpark te gaan. In de zomer misschien.

Welke karaktereigenschap zouden jullie willen hebben?

x Happy Little Hipster

 

40 gedachtes over “1000 vragen aan jezelf #1

  1. Heel erg leuk! Ik wilde deze tag eerst ook doen maar 1000 vragen vind ik wel iets te veel, en dan krijg je ook weer gelijk zoveel artikelen daarmee.

    Ik vind je antwoorden heel erg leuk om te lezen. Een karaktereigenschap van mij is dat ik best koppig kan zijn.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s