Bucketlist #3

Hey hipsters ❀

Het werd weer eens tijd voor een nieuwe bucketlist. Veel mensen vonden het leuk om te lezen, dus vandaar dat ik nu weer een nieuwe heb. Mijn bucketlistideeen staan in een speciaal boekje en daar staan er nu 92 in. Ik kan dus nog wel even vooruit :). Wat staat er op jouw bucketlist? Veel plezier met lezen!

21. Een receptenboek maken – Mijn goede voornemen is om meer te gaan koken, maar dan heb je natuurlijk wel lekkere recepten nodig. In mijn receptenboek ga ik dan niet mijn eigen recepten verzinnen, ik ga dan de lekkerste daarin plakken. Nu ben ik daarmee bezig op mijn blog, misschien plak ik ze ook nog wel in een receptenboek.

22. Taart/cake eten zonder handen – Hoe vaak zie je dit wel niet in films? En hoe vaak denk je dan niet dat je dat ook wilt doen? Ik dus altijd.

23. Een smoothie in een ananas doen en dan opdrinken – How to be Tumblr, nou met deze bucketlist kom je heel ver. Het ziet ik superleuk uit en het is ook nog eens superlekker. Daarna kun je ook de ananasstukjes die je hebt uitgehold ook nog opeten.

24. Alle toetsen en huiswerk verbranden – Yasss, als een soort ritueel. Al het stomme wat je hebt moeten leren verbranden. Op een supergrote hoop en dan in de fik steken.
Sorry, ik word iets te enthousiast.

25. De koning in het echt zien – Gelukt :). Op koningsdag 2015 kwam de koning naar Dordrecht, waar ik redelijk dichtbij woon. De prinsesjes en Maxima waren er ook mij. Samen met mijn vriendin stond ik heel dichtbij. Ik heb ook nog een prins een hand gegeven, alleen heb ik geen idee aan wie haha.

26. Buiten klimmen in een klimpark – Ook gedaan ondertussen. Met de jdw-uren mocht ik binnen klimmen, wat leuk was. Buiten klimmen vind ik leuker en mijn vriendinnen hadden me voor mijn verjaardag verrast door naar een klimpark te gaan. Met mijn familie ging ik aan de andere kant van het land ook nog 2 keer buiten klimmen.

27. Paragliden – Uitkijken over een prachtig landschap terwijl je boven het landschap vliegt. Het lijkt me echt prachtig om te doen. Alleen is het een beetje duur en in Nederland heb je ook niet een heel erg mooi landschap om te bekijken.

28. Picknicken in het natuurgebied – Met groep 8 gingen we picknicken in een heel mooi natuurgebied. Later ben ik nog teruggeweest met een vriendin van die groep 8. Het was heel gezellig, maar veel natuur was weg. De paarden stonden er nog wel steeds. Oja en onderweg werden we aangevallen door schapen.

29. Op zeilvakantie – Zelf zit ik op zeilen en zeilvakantie lijkt me heel leuk. Door Griekenland varen met een zeilboot, zelf misschien ook nog een stukje varen. Beetje zwemmen, beetje varen, beetje relaxen. Heerlijk toch?

30. Een hele mooie taart/cake bakken – Zelfs een normale cake was al te moeilijk, in plaats van 5 centiliter had ik 50 centiliter melk toegevoegd. Er kwam toen een soort pannenkoekenmix uit. Gelukkig hadden we nog een pak en kon ik gewoon de cake bakken.

x Happy Little Hipster

22 gedachtes over “Bucketlist #3

  1. Pas las ik op een andere blog ook over zelf een receptenboekje maken. Ik vind dat zo’n leuk idee! Nu ik het hier bij jou ook weer lees word ik er aan herinnerd dat ik daar echt een keer mee moet beginnen. πŸ™‚
    Leuke dingen staan er op je lijstje. Hopelijk kun je straks alles afvinken!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s