Bucketlist #2

Hey hipsters ❀

Ik heb vandaag een deel 2 van de serie Bucketlist voor jullie gemaakt. Er komen nog best veel delen aan, omdat er nog veel dingen zijn die ik nog zou willen doen. Lisa heeft ook een hele leuke bucketlistserie, zeker de moeite waard om even te kijken. Veel plezier met lezen!

11. Een beetje Italiaans leren. De taal klinkt ontzettend leuk en het lijkt me ook heel leuk om me in Italie een beetje verstaanbaar te kunnen maken, omdat ik Italie echt een heel leuk land vind. Een taal leren duurt alleen best wel lang, dus ik heb geen idee wanneer ik het zou moeten doen.

12. Meedoen aan een flashmob. Op Youtube zie je er ontzettend veel voorbijkomen. Hele grote groepen mensen die samen onverwacht beginnen met dansen. Superleuk toch? Echt iets om nog een keertje te doen.

13. Verstoppertje spelen in de Ikea. De originele versie hiervan is verstoppertje spelen in de Target, een hele grote winkel in Amerika. In Nederland hebben we alleen geen Target, maar wel een hele grote Ikea! Ik heb dit een keertje gedaan met 2 oude klasgenoten toen we een juf gingen verrassen. 1 vriendin kon ons echt niet vinden, wat ook best wel logisch was. Het was wel heel grappig.

14. Naar een concert. Veel van jullie hebben dit waarschijnlijk al gedaan, maar ik niet. Wel kijk ik altijd veel video’s van mensen die naar concerten gaan. Ik wilde heel graag naar Ariana Grande, alleen mijn ouders vonden me toen nog te jong. Maar…. 22 mei…. 5SOS… Ziggodome…. Aaaah! Zin in :).

15. Een Rubiks Cube oplossen. Echt respect voor de mensen die dat heel erg snel kunnen! Wisten jullie trouwens dat Justin Bieber in 2 minuten er eentje kan oplossen? Bij mij is de kubus al heel erg lang door elkaar, ik hoop dat ik ‘m nog eens kan oplossen.

16. Met dolfijnen zwemmen. ClichΓ©… Ik weet het, maar het is gewoon een droom voor bijna iedereen. Dus ook voor mij haha.

17. 1 liter bak ijs eten. Hier zit een verhaal achter; ik ging een tijdje naar school op een andere locatie, omdat de nieuwe locatie nog niet af was. In de zomer kwamen we elke dag langs een ijssalon met schepijs, waar we ook aardig vaak langskwamen om een ijsje te halen. In die ijssalon hebben ze ook bakken met 1 liter ijs! Met mijn 2 beste vriendinnen toen wilden we ooit nog een keer zo’n bak halen, maar we hebben het nog steeds niet gedaan.

18. Een scrapbook maken. Hier ben ik nu mee bezig, alleen is het een smashbook geworden. Het verschil ertussen is me niet helemaal duidelijk, maar bij Sabrina Putri zag ik een smashbook serie, dus heb ik er een smashbook van gemaakt. Het is best leuk om te doen.

19. Kijken naar een meteoorregen. Ook weer lekker clichΓ©, maar toch iets wat ik nog een keer wil gaan doen.

20. Pinatakoekjes maken. Het idee van deze koekjes is dat je een paar koekjes op elkaar maakt en in het midden een gat maakt. In het gat stop je smarties ofzoiets en daarna maak je aan de onderkant en aan de bovenkant een heel koekje. Als je dus in het koekje bijt komen er allemaal smarties uit. Ik heb het uitgeprobeerd, maar het mislukte echt grandioos haha. Wel leuk om te proberen.

Wat staat er nog op jullie bucketlist?

x Happy Little Hipster

20 gedachtes over “Bucketlist #2

   1. Ja is natuurlijk nog wat jong he? maar wilden je ouders niet met je mee dan? Ik geloof wel dat je verstandige ouders hebt. Ik ging voor het eerst naar een concert toen ik 18 jaar was, van Madonna.. Wauw dat was wel een ervaring zeg!! Vorig jaar heb ik mijn zoon van toen 12 jaar meegenomen naar Night at the Park een festival met oa Duran Duran en UB40 waar ik zo van hou. Hij vond het geweldig…Maar alleen mag hij ook niet hoor!!

    Like

   2. Ik ga samen met een vriendin! Vorig jaar wilde ik heel graag naar Ariana Grande, dat mocht toen niet. Toen ze hoorden dat er heel veel jonge meiden waren en dat alles gewoon goed werd geregeld dachten ze dat het misschien de volgende keer wel kon. Dus samen met een vriendin ga ik dan naar 5SOS! We worden wel gehaald en gebracht enzo hoor :). Leuk dat je zoon het leuk vond!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s