Eos Lipbalm Stash

Hey hipsters ❤

Kennen jullie de lipbalm Eos? Het is echt een hele mooie lipbalm zonder kleur met een geur en een smaak. De lipbalm ziet er erg mooi uit en is daarom ook erg populair onder bloggers en youtubers. Ik heb nu 11 lipbalms van Eos en die wil ik graag laten zien in deze blogpost. Ik geef de Eos een cijfer en ik geef mijn mening erover. Alle foto’s die ik in deze post gebruik heb ik zelf gemaakt. Veel plezier met lezen!

img_3674

Ik begin met mijn minst favoriete, als laatste vertel ik mijn favoriet. Deze rode is dus mijn minst favoriete Eos lipbalm. Dit is de Summer Fruit. Het leek me echt een van de lekkerste, maar toen ik het had geroken was het echt totaal niet lekker. Heel veel verschillende soorten fruit door elkaar, maar iets te veel. Ik word er zelfs een beetje misselijk van, daarom krijgt deze van mij een 5.

Deze prachtige Eos is minder lekker dan dat het eruit ziet. De kleur is echt prachtig pastelpaars, maar de geur en smaak is minder leuk. Op de verpakking staat dat dit Passion Fruit was, maar het ruikt er echt totaal niet naar. Een beetje zoals de vorige, Summer Fruit, alleen die vond ik ook niet zo lekker en helaas deze dus ook niet. Deze krijgt van mij een 5,5, omdat de kleur zo mooi is.

img_3697

Nu eentje die me echt ontzettend lekker leek, de Honeysuckle Honeydew. Het zou ontzettend lekker naar meloen met honing ruiken en smaken. Opzich ruikt het wel lekker, maar niet echt naar meloen en honing. Het ruikt ergens in de verte naar meloen, alleen geen lekkere meloen. Jammer, toch krijgt deze Eos een 6.

Dan deze mooie Eos. De kleur is echt mooi en de geur is ook gewoon lekker. Dit is de Strawberry Sorbet, een favoriet van veel mensen. Persoonlijk vind ik deze iets te zoet. Wel heel lekker, dus deze krijgt een 7.

De Pomegranate Raspberry, oftewel framboos. Dit was mijn allereerste Eos! Het is een hele fijne Eos die niet zo heel bijzonder is. Het ruikt niet per se naar framboos, maar wel gewoon heel lekker. Deze krijgt van mij een 8.

Deze speciale editie heb ik gekocht in een pak samen met de Passion Fruit. Ik kocht eigenlijk de Passion Fruit zodat ik deze Eos kon hebben de Watermelon editie. Zoals jullie misschien wel weten hou ik heel erg veel van watermeloen. Deze Eos ruikt naar watermeloen, maar niet heel erg sterk vind ik. Wel ruikt het alsnog naar watermeloen, dus krijgt deze Eos van mij een 8,5.

img_3693

Mijn allernieuwste Eos, in de Douglas in Berlijn gekocht. De Lemon Drop! In deze Eos zit SPF 15, wat je lippen beschermt tegen verbranding. Het ruikt heel erg lekker naar Limoen. Gelukkig niet een hele zure limoen, maar lekker zoet. Deze krijgt van mij een 9!

Een van mijn favorieten is dit. De naam van deze Eos is Vanilla Mint, wat vanille betekent. Het is een special edition samen met de Coconut Milk, die roze strepen heeft. De Eos is iets geliger van kleur dan de andere lipbalms, maar is gewoon precies hetzelfde. De geur ruikt echt heerlijk, naar TicTac. Ik heb er hier nu 2 van, maar er is er helaas eentje kwijt. Superlekkere Eos, dus een 10 van mij.

img_3704

Mijn favoriet: Sweet Mint. De kleur van deze Eos is sowieso al prachtig, echt mijn lievelingskleur. De geur en smaak is sweet mint, oftewel pepermunt! Het ruikt inderdaad naar pepermunt en zelfs een beetje naar kauwgom. Als je het op je lippen aanbrengt voel je het een beetje tintelen, wat ik ook een pluspunt hiervan vind. Ook hier heb ik er twee van. Mijn favoriet, daarom krijgt deze een 10.

img_3679

Hebben jullie een Eos lipbalm? Welke is je favoriet? En als je er geen hebt: welke lijkt jou het allerfijnste?

x Happy Little Hipster

img_3676

 

 

 

 

 

 

28 gedachtes over “Eos Lipbalm Stash

  1. Leuk artikel:)pas op er zijn steeds meer mensen die er last van krijgen ik had er ook last van(sneller schrale lippen, vaker bultjes/wondjes om me mond) bedoel ik nie zeikerig hoor:)alleen maar een tip

    Liked by 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s