Shoplog Primark

Hey hipsters ❤

Zoals ik al zei in mijn vorige shoplog zou er nog een shoplog online komen van de Primark. Dit is dus de shoplog van de Primark in Berlijn. Ik ben naar de Primark geweest bij het Alexanderplatz, een hele grote met wel 3 enorme verdiepingen! Het was ook heel druk, maar gelukkig heb ik nog wat leuke dingen kunnen vinden. In Nederland zag ik al deze items ook hangen, dus als je nog iets leuk ziet, snel naar de Primark.

Als allereerste, dit superleuke shirt. Zoals je ziet is het geen normaal shirt, maar een aparte. Aan de zijkanten zitten namelijk openingen. De opening begint ongeveer bij je heupen, dus het shirt valt met de lengte van een korte jurk. Op het shirt staat de betekenis van on fleek, iets wat ik heel vaak zeg. Om de betekenis zit ook nog een rosékleurige rand. Dit kledingitem, dat echt on fleek is, heb ik gekocht voor 9,-.

Jaja, ik heb er ook eentje gekocht. Een lichtroze ‘hipster’-trui. Oftewel, een trui met een blouseje wat er bovenuit komt. Superleuk om bij anderen te zien, maar eerlijk gezegd weet ik niet of dit een hele goede koop is geweest, ik draag het namelijk niet zo vaak. Dat komt waarschijnlijk doordat het toch iets aparts is. Alsnog een heel leuk item en ik ga proberen het vaker te dragen. Omdat er ook een blouseje onder zit, kostte deze trui met blouseje 16,-.

Weer geen normaal shirt of topje, nu een asymmetrische top. Op dit zwarte kledingstuk staat: J’adore la mode, unique, original style. Een heel klein nadeel van dit shirt is dat het een beetje doorschijnt. Niet heel erg, maar je moet er wel een topje onder. De stof is heel erg zacht. Hiervoor heb ik €10,- betaald.

Als laatste kledingstuk dit t-shirt. Een basic zwart shirt met witte vlekjes met een leuke quote erop. Why wait until tomorrow? is de quote. Om de quote staat een gouden rand en de mouwen zijn een beetje opgerold. Het shirt komt van de afdeling Atmosphere. De prijs van dit leuke shirt is 6,-.

Dit waren al mijn kledingitems die ik in de Primark heb gekocht. Ik heb ook nog een canvas tas gekocht voor 2,-, maar die kreeg ik niet mooi op de foto. Het is een tas waarop staat: Foods before dudes. Daaronder staat een frietje en een hamburger. Goed geslaagd dus bij de Primark, in totaal was ik 45,-, wat reuze meevalt.

Wat is jouw favoriete item van deze shoplog?

x Happy Little Hipster

(aka internet princess)

 

 

43 gedachtes over “Shoplog Primark

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s