50 Things About Me #5

Hey hipsters ❀

Vandaag is alweer het laatste deel van deze tag.. Ik vond het een hele leuke tag om te doen, maar ook best moeilijk om 50 dingen over jezelf te verzinnen. Veel plezier met lezen en laat in de reacties een leuk weetje over jezelf achter.

41. Ik zit nu officieel bij de Blogsquad! Dit is een squad met allemaal bloggers. Ik vind het stiekem echt een eer om er bij te zitten haha.

42. 22 mei 2016.. Dan ga ik naar het 5SOS concert! Eerst mocht ik niet van mijn ouders, maar nu mag ik! Ik ben zo blij! Het wordt mijn eerste concert, dus best wel spannend. Ik ga samen met de vriendin van mijn vriend, ondertussen ook al een hele goede vriendin van mij.

43. Ik heb echt zin om te tekenen. Heel random haha. Ik kan niet zo goed tekenen, maar ik vind het wel superleuk om te doen. Alleen weet ik nooit zo goed wat ik dan moet tekenen oopss..

44. Schoenenfreak? Nehh, ik heb ‘maar’ 3 paar schoenen. Waarschijnlijk komt dat ook omdat ik geen kleedgeld heb maarja.

45. Mijn lievelingsauto/busje is natuurlijk het hippiebusje. Ik zat een keer in de auto en toen reed er eentje langs! Helemaal blij haha, er was namelijk ook een smiley achterop!

46. Fotograferen vind ik ook heel leuk om te doen. Sinds kort eigenlijk pas, toen ik deze blog ben begonnen. Wat wel irritant is, is dat ik echt met natuurlijk licht foto’s moet maken. Anders worden de foto’s helemaal niet mooi (als ik binnen foto’s maak).

47. Bloggers zijn zo aardig! Ik ben nog niet zo lang op wordpress maar ik heb al superveel lieve en aardige bloggers ontmoet. Ik ben echt heel blij dat ik een blog ben begonnen, anders had ik alle bloggers nooit ontmoet!

48. Fine by me van Chris Brown is een topnummer. Geen feitje over mij, maar hΓ©; het is echt een leuk nummer.

49. Ook al ben ik bijna 14, ik heb ook dit jaar weer de CupCakeCup gekeken. Stiekem komt dat ook een beetje door Tim Douwsma.. *zucht*

50. Ik vind het supertof dat mensen dit allemaal lezen. En dat ik dit allemaal schrijf. En dat mensen mijn posts lijken. En dat ze reageren. Love y’all ❀

x Happy Little Hippie

(aka internet princess)

28 gedachtes over “50 Things About Me #5

  1. Ik ga janken, serieus. Ik wilde zo graag naar 5SOS, en ik vind dat ik 21 mei prima had kunnen gaan. 22 is natuurlijk op een zondag, en die maandag heb ik mijn laatste examen. Maar ik had de hele zaterdag en zondag kunnen leren en daarvoor ook al dus wiskunde zou prima te doen moeten zijn, maar ja. Mijn vriendin waarmee ik zou gaan mag voor de 2e keer niet, omdat ze gezakt is. Bij ROWYSO was ik er wel bij. Maak je wel een verslagje ofzo? Heb ik tenminste nog iets om me aan vast te houden. Oh, en als ze de week na Nederland in Londen zijn, bestel ik daar kaarten. Voor de examenreis☺️ (Wat een verhaal weer Dagmar and nobody even gives a shitπŸ˜‚)

    Like

      1. Ik ga sowieso naar Londen, dat pakt niemand me ook nog af. Ik houd het in de gaten, en dan ga ik met tissues en pizza (want ja bij 5SOS hoort pizza) lezen. En filmpjes kijken, en janken. Bedankt trouwens, het wordt vast heel gaaf in Londen! πŸ™‚

        Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s